Jobbet Fordonsmekaniker på heltid sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fordonsmekaniker på heltid sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett spännande heltidsjobb inom fordonsindustrin? Trivs du med att jobba lösningsorienterat och få vara del av en spännande arbetsplats? Har du erfarenhet inom el eller hydraulik så kan detta jobbet vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för kunds räkning både en hydraulik- och elmekaniker till deras verkstad i Göteborg. Som hydralikmekaniker kommer dina arbetsuppgifter bl.a. vara att serva och montera hydraulikkomponenter på lastbilsflak. Jobbet som elmekaniker innebär att du kommer att jobba med felsökning, reparation och service av släp, trailers och efterfordon.

Båda tjänsterna är på heltid med arbetstiderna 7-16, mån-fre.

Detta söker vi:

För tjänsten som hydralikmekaniker söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse. Har du en utbildning inom el är detta ett stort plus. För tjänsten som elmekaniker söker vi någon som har ett gediget intresse kring el. Har du utbildning inom ABS är detta meriterande. Har du dessutom en utbildning inom el är detta ett stort plus.

Viktigt för båda tjänsterna är att du har tidigare erfarenhet inom området och kan tala svenska obehindrat. Du är effektiv, lösningsorienterad, flexibel och noggrann.

Känner du att din profil passar något av jobben ovan så tveka inte att skicka in din ansökan! Start sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44857

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till