Jobbet Fordonsintresserad ingenjör som vill jobba inom eftermarknad? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fordonsintresserad ingenjör som vill jobba inom eftermarknad? publicerad av Semcon

Heltidsanställd
Göteborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Då kanske vi har rollen för dig! I takt med att våra kunder utvecklar ny spännande teknik finns det ett stort behov av att skapa och strukturera teknisk information för att slutanvändaren ska kunna använda sin produkt till sin fulla potential. Detta är vi på Semcon Product Information experter på, och hjälper våra kunder att ta fram kvalitativ information och välfungerande digital distribution. Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder i fordonsbranschen att ta fram produktinformation inom eftermarknad.  
Vad du kommer att göra: 
Du kommer att ha ett uppdrag, ute hos vår kund eller på plats på vårt kontor med en nära kunddialog. Du förväntas skapa pedagogisk och kvalitativ information för att förmedla tekniska funktioner, enligt givna spelregler så som Simplified Technical English och informationsarkitekturens regelverk samt ha en god förståelse för möjligheterna som följer med topic-baserat skrivande. Detta görs på både engelska och svenska. Dina kunder kommer att vara aktörer inom fordonsindustrin och ditt fokus kommer att vara på eftermarknad. Du kommer se till att texten har bra stöd av tekniska illustrationer, som dina kollegor specialiserade på detta hjälper dig med. 
Vem är du? 
Vi söker en social och positiv person som trivs med att möta nya människor, på jobbet bland dina kollegor och hos kunden i ditt uppdrag. Att etablera en tät relation med vår kund är en viktig del av konsultrollen, vilket blir roligare med en naturlig nyfikenhet för andra människor. För att kunna förstå våra kunders verksamheter tror vi att du är fordonsintresserad och nyfiken på att lära dig ny teknik. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund från studier, exempelvis EL/elektronik, mekanik, mekatronik eller liknande, då vi tror att detta ger dig den tekniska förståelsen som behövs. Om du har kunskap inom Elhybrid, diagnos, informationsarkitektur eller praktisk erfarenhet från fordonsbranschen är detta också meriterande. Vid sidan av dina tekniska förmågor och intressen är du kommunikativ och gillar att förklara och förenkla komplicerad teknik. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på så väl svenska som engelska.  
Vilka är vi? 
Semcon är teknikbolaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst.  
Välkommen in med din ansökan! 

Referens

145551

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till