Jobbet Fordonsingenjör till Euromaint i Hagalund, Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fordonsingenjör till Euromaint i Hagalund, Solna publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i en omväxlande roll som både är teknisk och affärsnära? Euromaint söker nu en fordonsingenjör till depån i Solna.

I rollen som fordonsingenjör hos Euromaint har du många kontaktytor i ditt dagliga arbete och driver stora som små förbättringsprojekt internt och i nära samarbete med kund. Du är den som identifierar problem, genomför tekniska analyser och skapar hållbara lösningar för framtiden. Vill du få användning av din tekniska kunskap och samtidigt vara med och utveckla smarta och hållbara lösningar? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll med ett positivt affärsläge och en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande. Som fordonsingenjör har du en central roll i projekt som du ofta driver tillsammans med kund vid uppdateringar, ombyggnationer / modifieringar och löpande underhåll av tågen. Du blir en del av ett team på fyra fordonsingenjörer som tillsammans driver utvecklingen och underhållet av den största produktgruppen på depån i Hagalund. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som fordonsingenjör, eller fordonstekniker som rollen kallas internt, har du en varierande vardag. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: 

  • Ansvara för-  och proaktivt förbättra underhållsplaner och dokumentation löpande 
  • Daglig problemlösning, teknisk analys och avvikelsehantering tillsammans med felsökare  
  • Driver forum och projekt internt och externt för utveckling och underhåll, på kort och lång sikt 
  • Daglig kundkontakt i kommersiella frågor, så som försäljning och utveckling som rör tågen du ansvarar för

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från Euromaints depå i Hagalund och har mycket kontakt med övriga funktioner internt, så som material, planering och inköp. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för helheten och ett fortsatt starkt samarbete med kunden.

Tjänsten är på heltid och planeras starta så snart vi hittat rätt person. Rollen innefattar också en del resande, ca 2 gånger i månaden inom Sverige. 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du är utbildad ingenjör och har relevant arbetslivserfarenhet med dig i bagaget. Har du tidigare jobbat med tungt underhåll där säkerhet och kvalité varit en naturlig del av din vardag är det ett starkt plus. Du bör också ha viss erfarenhet av projektledning, då du kommer ha en central och koordinerande roll. Generell IT-vana är bra och du får introduktion i Euromaints interna system. 

Som person ser vi att du är van att jobba i projekterande roller och trivs i en omväxlande vardag. Eftersom du jobbar med flera parallella projekt är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är van att ta egna initiativ för att driva ditt jobb framåt. Du bör vara en god kommunikatör och ha lätt för att samarbeta och skapa relationer både internt och externt, då du är den som tillför struktur och det lilla extra i projekten. Har du dessutom en kreativ ådra och gillar att hitta nya, innovativa lösningar så kommer den sidan komma väl till användning i den här rollen. 

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Gillar du branschen och vill vara med på den förändringsresa som just nu pågår? Hoppa på tåget och skicka in din ansökan nu! 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

0E0433E4978641F4BE05CA0A4BAE44D1

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till