Jobbet Food Costing Specialist till Sodexo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Food Costing Specialist till Sodexo publicerad av ogunsen executive search

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en erfaren Food Costing Specialist som ska supportera våra säljteam i anbudsprojekt med uppbyggandet av nya matlösningar till nya och befintliga kunder. Du är en del av vårt Nordiska team inom Service Operations Food Platform. Du har nära samarbete med våra tjänsteleverantörer och våra säljteam. Du utgår från Sodexos Nordiska huvudkontor ”Sodexo Nordic House” som finns i nya moderna lokaler invid Mall of Scandinavia i Solna. Resor inom norden förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bidra till att bygga vinnande lösningar till våra kunder. Du kommer sätta samman kostnadskalkyler till anbudsprojekt, bland annat kostnader för råvarumaterial, logistik, maskiner, IT och personalplanering. Du kommer även vara delaktig i anbudsprocessen genom att producera och redigera texter som går i linje med våra koncept och värderingar. Du kommer delta i revisioner för driften för att estimera operativ kapacitet. Genom tydliga antaganden och beräkningskrav kommer du bidra till riskanalyser.

För att lyckas i den här rollen:

  • Har du dokumenterad erfarenhet av lönsamma kostnadsberäkningar inom mattjänster. Således har du goda kunskaper i Microsoft Excel samt är van vid att sammanställa statistiska rapporter
  • Du är såväl kreativ som noggrann och detaljfokuserad
  • Du har hög arbetskapacitet och tycker om att arbeta mot tydliga deadlines
  • Du både vill och ser till att kontinuerligt utveckla din kompetens
  • Du har vana av att arbeta i projekt och du bidrar aktivt till teamets framgångar. Du har lätt för att samarbeta med olika kontaktytor i organisationen
  • Du är innovativ och har god analytisk förmåga
  • Du har utmärkt kommunikationsförmåga samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Relevant examen och erfarenhet från hotell / restaurang / catering företagsledning är ett plus

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att verka inom ett nordiskt team och att få spela en nyckelroll i vårt arbete med att skapa Quality of Life Services för våra kunder

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sodexo med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Senior konsult Natalie Jacquet på 073-4 2179 86 eller Research konsult Malin Söhr på 073-421 79 84.

Ansök direkt på Ogunsens hemsida www.ogunsen.se. Gå in under flik uppdrag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningar löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Om Sodexo

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. 

Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp. I Norden omsätter vi 7.5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Referens

teamtailor-86549-35496

Liknande jobb

Butikschef - Picard, Stockholm Stockholm Retail Knowledge

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Stockholm).