Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Folktandvården Skåne AB söker supportmedarbetare inom service och systemsupport jobb i Lund på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Folktandvården Skåne AB söker supportmedarbetare inom service och systemsupport på Lernia

Folktandvården Skåne AB söker supportmedarbetare inom service och systemsupport

Lernia Lund, Skåne län Heltid

Om företaget

JOBBA FÖR LEENDEN 
Vi på Folktandvården Skåne älskar att sprida leenden. Vi arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter, stor trygghet, stor variation i vardagen. Och stora leenden.

Du blir anställd av Lernia och uthyrd till Folktandvården Skåne

Arbetsuppgifter

Folktandvården Skåne ABs supportverksamhet i Lund söker en engagerad supportmedarbetare med fokus på service och systemsupport!

Som supportmedarbetare inom service och systemsupport kommer ditt huvudsakliga fokus ligga på att hantera Folktandvårdens Skånes interna systemsupport. Du kommer att ha en betydande funktion gällande att stötta Folktandvården Skånes kliniker med service vilket innefattar att hantera ärenden i Folktandvården Skånes journalsystem samt tillhörande ärendehanteringssystem. I tjänsten ingår bl. a:

  • Ta emot förfrågningar från klinikerna
  • Felsökningar och systemadministration i journal- och ärendehanteringssystemen
  • Utreda kundernas/patienternas reskontra samt ge rådgivning och information till klinikerna gällande rådande regelverk
  • Varsamt hantera kunders personuppgifter och administrera användare i journalsystemet

I tjänsten ingår även att vara lyhörd inför eventuella frågor som lyfts av klinikerna och verka för att ständigt förbättra och utveckla det interna systemet och servicen. Utöver rollen inom systemsupport kommer en del av tjänsten ägnas åt frågor inom ekonomi så som:

  • Fakturahantering
  • Kassaavstämningar
  • Inkassoärenden
  • Utbetalningar
  • Statistik

Rollen förutsätter att du har en utpräglad servicekänsla, en förmåga att prioritera samt är en duktig relationsbyggare! Tjänsten är placerad på Folktandvårdens Skånes nybyggda och moderna huvudkontor i centrala Lund och du kommer att arbeta tillsammans med ett dedikerat team på supportavdelningen.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av kundservice sedan tidigare och gärna från en roll som kundtjänstmedarbetare. Du har god datorvana och navigerar vant inom olika typer av system. Det är meriterande om du har erfarenhet från systemsupport sedan tidigare. Tjänsten ställer även krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper

Du beskriver dig själv som serviceinriktad, kommunikativ och noggrann! Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team samt motiveras av att arbeta problemlösande. Du är mån om att ha ett professionellt förhållningssätt, tålamod och självklart brinner du för att ge en fantastisk service till våra medarbetare.

Folktandvården Skåne AB värdesätter medarbetare som arbetar utifrån deras nyckelord; nytänkande, öppna och tillsammans! Stämmer detta in på din profil? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/heltid//Lund

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Du söker tjänsten på [ Link removed ] . Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta konsultchef Susanne Moe på 0722 54 11 54.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 181146