Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Flyttpersonal till Flyttfirma 7 trappor utan hiss jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Flyttpersonal till Flyttfirma 7 trappor utan hiss på Academic Work

Flyttpersonal till Flyttfirma 7 trappor utan hiss

Academic Work Stockholm, Stockholms län Deltid
För dig som gillar att jobba fysiskt och drivs av kvalitet och nöjda kunder finns nu möjligheten att bli en del av Flyttfirma 7 trappor utan hiss studentpool. Vi söker dig som studerar och motiveras av möjligheten att arbeta 1-2 dagar i veckan som flyttpersonal inom Stockholmsområdet. Sök tjänsten idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för Flyttfirma 7 trappor utan hiss räkning flertalet studenter som får möjlighet att ingå i en studentpool och cirka 1-2 dagar i veckan bokas ut på uppdrag med syfte att hjälpa deras kunder med säkra och professionella flyttar. 7 Trappor utan hiss hjälper såväl privatpersoner som företag att flytta och utgår från Östermalm. Du kommer i din roll primärt arbeta på uppdrag inom Storstockholm då den största delen av deras verksamhet äger rum här.

Att jobba på flyttfirma innebär ett varierande arbete där man får se alla olika delar av staden samt vid varje nytt uppdrag träffa olika kunder. Man jobbar i team med en arbetsledare som har huvudansvar för varje uppdrag och har kontorets support där det blir nödvändigt.

På Flyttfirma 7 Trappor utan hiss välkomnas du av ett härligt gäng som tycker att det är viktigt att personalen trivs och har en angenäm arbetsmiljö och det är något som de ständigt jobbar med att förbättra genom att agera lyhört och öppet.

Du erbjuds

* Möjlighet att arbeta på en arbetsplats som bryr sig om sina anställda och värnar om hållbar och trygg arbetsmiljö.
* Möjlighet att vid sidan av studierna arbeta extra på uppdrag där du dels får använda din styrka i det fysiska arbetet såväl som din tillmötesgående personlighet i kundbemötandet.
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Flyttpersonal på Flyttfirma 7 trappor utan hiss arbetar du oftast i team om 2-6 personer och hjälper kunder, såväl privatpersoner som företag, med deras flyttar till sina nya hem/kontor. Arbetet är mestadels fysiskt och innefattar bland annat att:

* Packa diverse föremål så att de inte skadas vid transport.
* Bära och organisera lådor och möbler inför transport mot ny destination.
* Tranportera flyttlasset på ett försiktigt sätt.
* Säkerställa att all last i transporten flyttas in- och placeras på för kunden önskat ställe vid ny destination.

Förutom det fysiska arbetet förväntas du agera bemötande och förtroendeingivande mot kunderna för att säkerställa service som de känner sig trygga med.
Vi söker dig som

* För närvarande studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har åtminstone 1 år kvar av dina studier, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
* Har mycket goda kunskaper i det svenska samt engelska språket.
* Har manuellt B-körkort.
* Gillar att kombinera fysiskt arbete i form av att bära och lyfta med kommunikativt arbete där du bidrar till god kundnöjdhet.
* Vi ser det som strakt meriterande om du arbetat fysiskt tidigare på liknande arbete eller exempelvis på lager.

Arbetet lämpar sig för dig som har god fysik, är noggrant lagd och är försiktig med kundernas saker som du hanterar. Du är punktlig och tar ansvar över att du är på plats vid utsatt tid för uppdraget. Vi ser även att du är tillmötesgående och serviceinriktad, både för att tillgodose kunders behov och skapa tillit samt för att skapa en trevlig arbetsmiljö för dig och dina kollegor som arbetar som ett team i varje uppdrag.

Övrig information

* Start: oktober/november
* Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan, såväl vardagar som helger inkluderat.
* Timmar: 07.00/08.00- till dess att dagens uppdrag är slutfört.

Beroende på om du för ett uppdrag får ansvar för att hämta lastbil på Östermalm börjar du tidigare för att hinna ta dig till destinationen för flytt till 08.00. Du förväntas i annat fall infinna dig på för uppdraget angiven adress 08.00 då arbetspasset börjar. Du kommer också vid tillfällen ansvara för att lämna av lastbilen efteråt. Arbetstiderna kan således variera och det krävs att du är flexibel både på morgonen och på eftermiddagen då arbetsdagen slutar när sista uppdrag är slutfört.

* Placering: Adresser runt om inom Stockholmsområdet.
* Lön: 130 kr/h + semesterersättning
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Flyttfirma 7 trappor utan hiss här
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059692-SE