Jobbet Flygtekniker med B1/B2-certifikat till expansiva UMS Skeldar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Flygtekniker med B1/B2-certifikat till expansiva UMS Skeldar publicerad av Academic Work

Heltid
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på resan att utveckla, utprova och leverera obemannade helikoptersystem? Är du prestigelös och drivs av att få arbeta med framtidens teknik i högpresterande miljöer? Trivs du i sammansvetsade team där det är viktigt att hjälpa och stötta varandra? Vill du dessutom kunna påverka din egen roll? Då kan du vara rätt person för UMS Skeldar som nu befinner sig i en spännande fas med att öka tempot i utvecklingen och produktionen av UAS-plattformen Skeldar V-200 för den militära och civila marknaden världen över.

Academic Work söker tillsammans med UMS Skeldar en flygtekniker med B2-certifikat till ett av deras flygteam. Här får du möjligheten att arbeta med avancerad och ny teknik i ett företag som värdesätter god teamkänsla och eget ansvar.

UMS Skeldar är ett Joint Venture mellan UMS AERO Group och Saab. UMS Skeldar bildades 2016 och är ett högkvalificerat företag med alla funktioner som krävs för att utveckla och leverera kompletta UAS-system. De är nu i en mycket expansiv fas där visionen är att tillhandahålla avancerade lösningar för obemannade helikoptersystem för att möta komplexa utmaningar på dagens marknad.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos UMS Skeldar.

Kandidatprofil

Du kommer ingå i ett av flygteamen och arbeta tillsammans med andra flygprovingenjörer, operatörer och tekniker. Du arbetar både med utvecklingen i Linköping samt ute i fält. I tjänsten ingår även resor till kunder över hela världen då du kommer ansvara för flygdemonstrationer och utbildningar för kundoperatörer. Du bör därför trivas i en roll med mycket kontakter och att prata inför många människor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Underhålla flygfarkoster och markstationer.
* Assistera produktionen med el- och kablagebyggnad. Modifiering och installation av elsystem.
* Genomföra modifieringar och installationer i takt med att systemet utvecklas.
* Delta i flygutprovning, kunddemonstrationer och teknikerutbildning för kunds räkning.

I den här tjänsten får du en helhetssyn över hela produkten och får jobba med den senaste tekniken. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka i en mindre verksamhet men med höga ambitioner. Tjänsten passar dig som trivs med mycket eget ansvar och ett starkt teamfokus där du ständigt får utmana dig själv.

* Har genomfört B2-utbildning med tillhörande elcertifikat och lödcertifikat. Även B1-behörig flygtekniker med goda kunskaper inom elmontering, kontaktering och mjuklödning kan komma i fråga.
* Har god datorvana samt B-körkort. Det är meriterande med behörighet för tungt släp.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person har du ett säkerhetsmedvetet tänk och en god känsla för flygteknik. Du har en god problemlösande förmåga med ett sinne för detaljer där du ser till att inget lämnas åt slumpen. Du kommer gärna med nya lösningar samt vågar testa nya idéer samtidigt som du tar ett stort ansvar både för ditt eget arbete och för verksamheten i stort. Du agerar med trygghet och behåller lugnet även i mer pressade situationer. Du inger förtroende i både interna och externa kontakter, där du också får nytta av din goda kommunikativa förmåga. Utöver detta ser vi att du är mycket samarbetsvillig och tycker att det är roligt att arbeta i team samt bidrar till detta genom en mycket positiv attityd.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med ev. 6 månaders provanställning.
* Placering: Linköping.
* UMS Skeldar utför en registerkontroll innan anställning.
* Kontaktuppgifter: Frida Andersson, 013-470 96 09.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.seunder kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15003282-SE

Liknande jobb

Kontrollant - Retail Knowledge,Linköping Linköping Retail Knowledge
Underhållsreparatör Hallsberg Volvo Group
AML ADVISOR TILL PERSONAL BANKING Linköping Academic Work
C# utvecklare sökes! Linköping Framtiden
Montörpersonal sökes! Motala Framtiden
Biträdande elkonstruktör sökes! Linköping Framtiden
SÄLJARE HUSHÅLL Motala Elgiganten AB
Junior teknisk innesäljare Finspång Unik Resurs
Materialkoordinator Finspång Unik Resurs
Orderkonstruktör Finspång Unik Resurs
Mättekniker till Saab Linköping SAAB
Rekrytering av maskinoperatör på heltid! Linköping StudentConsulting
Systemtekniker Applikationsvirtualisering Linköping Region Östergötland
Interim Ekonomichef sökes omgående Norrköping Unik Resurs
Erfaren Microsoft BI utvecklare Linköping Framtiden
Orderadministratör till Telia Norrköping Academic Work
Säljkoordinator till Holistic! Norrköping Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till