Jobbet Flygplanslastare på 75% till SAS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Flygplanslastare på 75% till SAS publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sigtuna
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta som flygplanslastare på Arlanda? Klarar du av att arbeta fysiskt och under högt tempo samt är en ansvarstagande och flexibel person? Se då till att söka tjänsten!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker vi flygplanslastare till Arlanda flygplats. Tjänsten är på 75%. Du kommer få möjlighet att arbeta i en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling!

Att arbeta som flygplanslastare är ett fysiskt tungt arbete där arbetsuppgifterna inkluderar bagagelastning och transportering till flygplanen. Allt bagage ska hanteras varsamt och lastats på ett serviceinriktat sätt inom bestämda tidsramar. Arbetet är fördelat både under veckodagar och helger med varierande arbetstider.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS Ground Handling som är ett välkänt etablerat företag. SAS erbjuder många internutbildningar och möjligheter att vidareutvecklas inom företaget. Tjänsten är på 75% och du kommer erbjudas en provanställning med goda chanser till förlängning. Det finns även goda möjligheter att arbeta upp till 100%.

Beräknat startdatum är 6 april. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag, intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

Du som söker bör du vara i god fysisk form då arbetet inkluderar tunga lyft. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, stresstålig och som trivs med att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- Treårig gymnasieexamen (fullständiga betyg)
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Kunna visa upp intyg och dokument på vad du gjort från 2013
- Godkänt belastningsregister från Polisen
- Körkort av minst klass B
- Det är mycket meriterande om du kar körkort av klass C

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40964

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn010 - Sigtuna).