Jobbet Flexibelt extrajobb inom städning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Flexibelt extrajobb inom städning publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Till Fin & Fix söker vi nu studenter som är intresserade av arbeta vid sidan av studierna där majoriteten av passen är förlagda på kvällstid. Arbetsledaren på Fin & Fix beskriver sin vardag som: Det är ett väldigt fritt jobb samtidigt som du får chansen att träffa mycket folk". Är ordning och reda din melodi? Då kommer detta extrajobb på Fin & Fix passa dig som handen i städhandsken. Välkommen med din ansökan.


Om tjänsten
På Fin & Fix jobbar ett litet sammansvetsat team på sex personer. Här hjälps man åt och service ut mot kund är prio. Rollen som lokalvårdare är varierande i allt från arbetsplats till arbetsuppgift.

Tjänsten innebär främst att åka ut till kunder och företag och städa på kvällstid några kvällar i veckan där arbetstiderna är förlagda mellan ca 17-20. Är du morgonpigg finns det även möjlighet att arbeta ute hos kund mellan 06-08.

Mot slutet av veckan och slutet av månaden är det ofta peakar med många inbokade jobb och där kommer du vara en nyckelspelare som får möjlighet att rycka in och hjälpa till ensam eller tillsammans med en kollega beroende på storleken på uppdraget.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som lokalvårdare kommer du självständigt att åka ut till Fin & Fix kunder och utföra städtjänster på företag. Du utgår från Fin & Fix lokaler i centrala Jönköping alternativt hemifrån och jobbar mestadels mot företag i centrala Jönköping. Ett vanligt arbetspass pågår under 3,5h där du kommer att arbeta själv eller i par med en kollega beroende på storleken på uppdraget. Vi förväntar oss att du ska kunna vara tillgänglig för arbetspass två gånger/vecka.

Till en start kommer du att få en introduktion av en erfaren kollega och du kommer alltid att ha tydliga rutiner när du åker ut på ett jobb.

Du kan dessutom komma att få jobba med:

• Flyttstädning
• Kontorsstädning
• Fönsterputsning
• Visningsstäd
• Tömning av dödsbon.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är studerande på en eftergymnasial utbildning och har minst ett år kvar av dina studier
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då du kommer att ha kundkontakt.

Det är meriterande om du:

• Har B-körkort

Som person är du:

• Noggrann
• Ansvarstagande
• Självgående.

Övrig information

• Start: Omgående.
• Omfattning: Deltid vid behov.
• Placering: Jönköping.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fin & Fix önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Fin & Fix är ett flexibelt städföretag som anpassar sig efter kundens önskemål och behov. Här erbjuds städning i Jönköping, Nässjö, Gränna, Vetlanda, Värnamo och kringliggande områden.

Referens

15031631-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till