Jobbet Flexibel Redovisningsekonom till konsultuppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Flexibel Redovisningsekonom till konsultuppdrag publicerad av SJR AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en examen inom ekonomi, samt ett par års erfarenhet av ekonomi och redovisning? Kanske är du på väg mot nästa utmaning i arbetslivet? Då vill vi gärna träffa dig och diskutera framtida möjligheter!

SJR söker nu redovisningsekonomer för kommande konsultuppdrag hos våra kunder, som återfinns över hela Stockholmsområdet och i en stor variation av branscher. Våra uppdrag varierar även i längd och omfattning, och vi hoppas och tror att vi har det rätta uppdraget för just dig!

Dina uppgifter kan bland annat komma att innefatta;

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rapportering
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslutsarbete
  • Utveckling och förbättring av processer och rutiner

Vi tror att du som söker dig till oss har en examen inom ekonomiområdet på universitets- eller högskolenivå, alternativt från en ekonomiorienterad yrkesutbildning, samt ett par års erfarenhet av ekonomi och redovisning. Du kan ha arbetat självständigt med bokslutsprocesser, men kan även ha varit behjälplig j dessa.

Du har erfarenhet av att arbeta i ett eller flera vanliga ekonomisystem, exempelvis Visma, SAP, Navision, Fortnox eller Agresso. Därtill behärskar du Excel på en god nivå. Du talar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person tror vi att du är noggrann och strukturerad, samt att du även har en flexibel och öppensinnad inställning till dina arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och arbetar gärna såväl självständigt som i team. Skicka in din ansökan redan idag så ses vi över en digital kaffe och diskuterar din nästa utmaning!  

Ansökan  
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi söker både dig som vill jobba som konsult men även kan tänka sig att bli anställd hos kunden efter några månader som konsult. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom 

Referens

teamtailor-967004-181807

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till