Jobbet Flexibel Engelskalärare sökes för vikariat till hösten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Flexibel Engelskalärare sökes för vikariat till hösten publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att leda, utveckla och utbilda din omgivning? Har du dessutom erfarenhet av att undervisa i engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en Engelskalärare till höstterminen med preliminär start den 9 augusti. Tjänsten är ett vikariat på ca. 40% fördelat på 4 arbetsdagar och beräknas pågå i en termin. Då schemat sätts först i augusti söker vi dig som är flexibel. Engelskaklasserna kommer bestå av ca 32 elever, det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet av att undervisa i engelska, har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig och strukturerad ledare.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i närheten av Vanadislunden, ett stenkast från Odenplan. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lärarvikarie bör du trivas mycket bra i rollen som ledare och har en talang för att engagera och motivera din omgivning. Som person är du lyhörd och öppen för feedback. Det är meriterande om du är utbildad Engelskalärare, men det är inte ett krav. Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av att undervisa i engelska. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Vår kund är en av Sveriges största privata utbildningsföretag och kommer ha är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade. De sätter teamkänslan högt och arbetar efter devisen “alla elever är mina elever”. Med framåtanda och stort engagemang är deras mål att leda utvecklingen framåt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42798

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Vi söker säljare som vill vara med på vår nya satsning! Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Operativ inköpare till Apoteket Stockholm Placera Personal
EKONOMIASSISTENT TILL KONSULTUPPDRAG Stockholm Resultat AB
Elektronikmontör sökes Uppsala Lernia
Säljare Enköping Elgiganten AB
Erfaren Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Projektassistent inom inköp till Norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Controller till myndighet Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Network technician WAN at Scania Södertälje Scania
.Net Developer to Scania Södertälje Scania
Rikshem AB söker en ny Ekonomichef! Stockholm ogunsen executive search

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till