Jobbet Flertalet jobb inom bank och finans i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Flertalet jobb inom bank och finans i Stockholm publicerad av TNG

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Just nu har vi flera nya jobb inom bank och finans, som ger dig möjlighet att utvecklas inom ekonomi och administration. Sök här!

Är du intresserad av bank och finans? Vill du jobba med analys och administration eller kanske mer mot kundservice? Vi söker dig som har ett intresse för bank, finans och ekonomi samt vill utvecklas inom området - perfekt för dig som är nyexaminerad eller har jobbat inom bank/finans efter examen. Känner du igen dig? Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag inom bank och finans. Rollerna varierar i både lite bredare roller men även inom specialiserade områden. Det är en fantastisk möjlighet att komma in på ett nytt område och få lära dig mer om ekonomi, administration och kundservice. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och få många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är flera spännande och stimulerande tjänster på storbanker och finansbolag. I tjänsterna varierar arbetsuppgifterna men det kan både ingå mycket kundkontakt där du får en bra inblick i finansbranschen men också roller med mer analytiska inslag där administration och noggrannhet är A och O. I några av våra spännande roller kommer du att arbeta med att förebygga ekonomisk brottslighet och kortbedrägerier på olika sätt. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i härliga team i fina lokaler runt om i Stockholm. Arbetsplatserna ligger på olika platser i Stockholm och samtliga har bra kommunala kommunikationsmedel. Arbetstiderna är kontorstider och du kommer i början av anställningen få en introduktion till arbetssätten och arbetsplatsen för att på bästa sätt komma in i arbetet. Några av uppdragen startar omgående och andra i augusti och sträcker sig olika långt med olika möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något servicerelaterat område, gärna inom ekonomi, kundtjänst, BackOffice eller liknande. Det är viktigt att du både skriver och talar svenska då du kommer att kommunicera både internt och externt samt hantera administration och dokument på svenska. 

Våra kunder ställer olika krav beroende på de aktuella tjänsterna ifråga, och vi vill därför gärna komma i kontakt med både dig som är nyexaminerad inom ekonomi, juridik eller liknande, dig som har några års erfarenhet samt med dig som har flera års erfarenhet inom angränsande områden. Gymnasiekompetens är ett krav för rollerna. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

CA9A195ABF874DFABA6A3C149919CF1E

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till