Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Flertalet finanskonsulter till Carnegie jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Flertalet finanskonsulter till Carnegie på Amendo Bemanning

Flertalet finanskonsulter till Carnegie

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Låt oss börja med att berätta lite om Carnegie, Nordens ledande investmentbolag.

Verksamheten präglas av korta beslutsvägar, genuin stolthet och stark entreprenörsanda. Carnegie har flera hundra medarbetare världen över. Tillsammans arbetar de för att främja utvecklingen av en hållbar finansmarknad och ekonomisk tillväxt.

Carnegie befinner sig på en fortsatt tillväxt- och utvecklingsresa, och söker just nu flertalet finanskonsulter med start i september via Amendo till olika avdelningar inom organisationen. Tjänsterna är placerade i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö och är konsultuppdrag av varierande längd.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna och ansvarsområden varierar beroende på uppdrag och avdelning, men gemensamt för samtliga tjänster är att supportera organisationen i den IT-transformation som banken står inför. Du  är en del av flödesprocessen och kan komma att hantera såväl värdepapper som betalningar inom både backoffice och middleoffice. Exempel på vidare förekommande arbetsuppgifter:

  • Hantering av fondflyttar
  • Kundsupport för ett stötta och förenkla både kollegors och kunders vardag
  • Administration
  • Uppföljning och kontroll
  • Transaktionsmonitorering
  • Marknadsövervakning
  • Betalningsflöden 

Uppdraget är tänkt att starta i början av september och löper minst sex månader. 

Kvalifikationer och egenskaper
Din potential och vilja att lära är något vi värdesätter högt för dessa roller. Du har troligen en avslutad eller pågående akademisk examen inom ekonomi eller liknande, alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Du är en skicklig kommunikatör och kan uttrycka dig på mycket bra svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Tidigare arbete inom bank och finans är meriterande liksom erfarenhet av andra betalningsflöden. Har du goda kunskaper i Abasec och Excel är det starkt meriterande.

Du har en stor portion driv och ödmjukhet, tycker om att skapa relationer och är lösningsorienterad. Du presterar och anpassar dig väl i ett snabbt föränderligt klimat samt har ett gott ordningssinne och ansvarstagande. Självklart har du ett stort och genuint intresse för finansbranschen.

Om företaget
Det är skillnad på bank och bank. Carnegie är nästan sedan ett sekel en av Nordens främsta finansiella rådgivare och förvaltare. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande affärsdynamik för våra kunder. På Carnegie arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys och aktiemäkleri, samt specialister inom förmögenhetsrådgivning och förvaltning, för att vägleda våra kunder till bättre affärer. Carnegie finns i sex länder med cirka 650 medarbetare. Du hittar mer information på [ Link removed ] . 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Svensk, [ Link removed ]  eller Jenny Nenne Slättenhäll, [ Email address blocked ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!


#LI-AS1

#BOFF

 

Rekommenderade jobb

Flertalet finanskonsulter till Carnegie
Amendo Bemanning Stockholm Heltid
Redovisningsspecialist/Redovisningschef till försäkringsbolag!
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Business Controller sökes till långt konsultuppdrag!
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1249292-257474