Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Flerspråkig kundtjänstmedarbetare på Michael Page

Flerspråkig kundtjänstmedarbetare

Michael Page Stockholm, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Söker du din nästa utmaning inom kundtjänst? Är du en serviceinriktad person som dessutom behärskar flera språk? Just nu ser vi en ökad efterfrågan från våra kunder inom detta område och vill därför utökade vårt befintliga nätverk med fler duktiga kandidater!

Information om kunden

Vi på Michael Page söker ständigt efter kandidater för att utöka vårt nätverk inom området Business Support. Vi söker nu efter dig som vill jobba med kundservice för att kunna tillgodose våra kunders kommande behov inom området.

Oavsett om du aktivt letar jobb för tillfället, eller har funderat på att söka dig vidare och se vilka roller vi har att erbjuda så tar vi gärna kontakt med dig. Vi ses gärna på en generell intervju för att höra mer om dig och dina erfarenheter för att kunna ha dig i åtanke för uppdrag framöver.

Beskrivning

Företagen vi samarbetar med är verksamma inom flera olika branscher och rollen kan således variera beroende på vilken kund som just du hamnar oss. Vi arbetar både med uppdrag inom first line och second line support. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer i dessa typer av roller är:

  • Kundkontakt via telefon/mail/chatt
  • Hantera inkommande ärenden från kund
  • Reklamationer, fakturafrågor, orderhantering
  • Felsökning och problemlösning
  • Övrig administration

Många av dessa roller är konsultuppdrag, där du blir anställd av Michael Page och arbetar ute hos vår kund. På sikt finns även möjligheten att bli anställd direkt hos vår kund vid avslutat konsultuppdrag.

Sökandes profil

För att passa bra i dessa typer av roller ser vi gärna att du är serviceminded och har ett gott kundbemötande. Gillar du problemlösning och har en god administrativ förmåga är det en fördel i denna typ av roll. Du talar svenska samt engelska obehindrat och har du dessutom kunskaper i ytterligare språk är det ofta starkt meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har arbetat i något större affärssystem.

Jobberbjudande

Som konsult hos Michael Page erbjuds du en dedikerad konsultchef, pensionsavsättning, ersättning för röda dagar samt livförsäkring, samtidigt som ett väl utfört arbete gör dig aktuell för uppkommande permanenta och temporära rekryteringar.

Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för framtida roller, höra mer kring den nuvarande arbetsmarknaden eller bara komma i kontakt med en rekryterare? Tveka inte att skicka in ansökan redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: JN -012021-1999856