Jobbet Flerspråkig / Kundservice / kundtjänst till Footway har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Flerspråkig / Kundservice / kundtjänst till Footway publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Talar du flera språk? Arbetar du inom service idag och vill ta nästa kliv i karriären? Vi söker nu serviceinriktade personer som vill ha en varierad vardag med fokus på kundbemötande. Hos Footway ges du möjligheten att arbeta på ett framstående företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Footway har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Footway en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Footway grundades 2010 och är en renodlad skobutik på nätet och ledande inom segmentet på den nordiska marknaden. Footway har idag 37 anställda med kontor i Kista och centrallager i Helsingborg. Det är ett glatt gäng skoälskare som vill erbjuda kunder den bästa köpupplevelsen som finns. Kontakten med kund är viktigast och Footway arbetar utefter sina värdeord Kund, Kul och Kompis. Idag säljer Footway skor till 24 länder. Det är ett ungt företag som expanderar – nu har du chansen att bli en viktig person med på den resan.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare arbetar du huvudsakligen med kundservice mot kunder på flera av Footways marknader. Du svarar på förfrågningar från kunder via mejl och telefon och är behjälplig samt ansvarar för hela kundupplevelsen. Med Footways tillväxttakt ställs du ständigt inför nya utmaningar och tvingas tänka bortom ett traditionellt sätt att arbeta med kundsupport. Automatisering, digitalisering och crowdsourcing är exempel på detta och utöver den dagliga hjälp du bistår våra kunder med finns därför alltid möjligheten att arbeta med andra projekt kopplat till hur vi förbättrar kundupplevelsen som helhet. Du ingår i kundteamet som består av 13 personer och du sitter tillsammans med ditt team i ett öppet kontorslandskap. Vidare arbetar du nära kollegor på andra avdelningar. I den här rollen har du även möjligheten att ta dig an och utvecklas mot andra marknader.

Formella krav

• Avslutad gymnasial utbildning • Flytande i tal och skrift i svenska, engelska och minst ett ytterligare språk • Minst två års erfarenhet av kundrelaterat arbete • God datorvana Då Footway växer och månar om den kultur som etableras internt är din personlighet och inställning mycket viktig. Du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Du är prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på utvecklas. Eftersom att företaget präglas av en medryckande kultur, självledarskap och kontinuerligt lärande är detta även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, trivs du med att lösa olika typer av problem samt se möjligheter framför problem.

Övrig information

Start: Omgående Plats: Kista Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: footway, kundtjänst, kundservice, service, telefon, stockholm, kista, svenska, engelska, tyska, finska, estniska, danska, franska , holländska, isländska, italienska, lettiska, litauiska, norska, polska, portugisiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska

Referens

2652201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till