Jobbet Fleet specialist till Arriva i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fleet specialist till Arriva i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker Arriva en Fleet specialist till bussverksamheten

Har du jobbat som Fleet specialist / fleet manager och vill nu har nya utmaningar? Har du erfarenhet från lokal-/persontrafik (buss/spår) eller kanske har en produktionsteknisk bakgrund från fordonsindustrin som konstruktör, maskiningenjör eller serviceingenjör eller andra lämpliga roller? Vi intervjuar löpande så sök tjänsten idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrda och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar mycket resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar. För dig som Fleet specialist innebär detta att du kommer arbeta på ett bolag som präglas av utveckling och framåtanda. Lärande, utbildning och informationsutbyten med företagsgruppens systerbolag ute i Europa kommer att vara inslag för att lära av best practice.

Du kommer till en avdelning där du kommer kunna påverka din egen utveckling/karriär. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som bland annat inkluderar sex veckors semester, tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som fleet specialist i teknikorganisationen kommer du att ansvara för att Arriva har rätt fordonsflotta enligt huvudmännens kravspecifikationerna. Det innebär bland annat att:

  • Optimera bussflottan utefter huvudmännens kravspecifikationer
  • Vara behjälplig med säkerställa att flottan har rätt status enligt gällande lagar och regelverk samt att korrekt info finns i verksamhetssystemen
  • Arbeta med budget och prognosuppföljning på befintlig flotta samt rapporter för att följa upp uppsatta KPI:er
  • Analysera fordonskostnader och definiera optimeringsstrategier
  • Utforma, följa upp och stödja den operativa verksamhetens så att de följer uppsatta inspektions- och serviceplaner
  • Stödja den operativa verksamheten med integreringar/implementering av förändringar i befintliga och nya avtal
  • Stödja kommande anbudsprocesser med detaljerad kunskap, information samt bistå med kostnadsberäkningar
  • Formulera specifikationer för nya bussmodeller och vara delaktig i förhandling mot bussleverantörer (leveransuppföljning/inspektion av nya bussar)

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från tekniska avdelningen i Råsta där du kommer arbeta mestadels av tiden. Det är viktigt att du arbetar verksamhetsnära vilket innebär att du kommer att arbeta ute i verksamheten där du för en löpande och nära dialog med den operativa verksamheten, PTA (produkttekniska avdelningen) och övriga teknikavdelningar där verkstäderna ingår. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med bakgrund från fleet management men du kan också ha en erfarenhet från andra områden som exempelvis konstruktionsingenjör, maskiningenjör, produktionsteknik/tekniska ritningar eller serviceingenjör.  Du har erfarenhet från roller där du hanterat flera parametrar, såsom lagkrav och affärsvärde, för att nå dina uppsatta mål. Det är ett plus om du har god kunskap om bussar/lokaltrafik men det är inget krav.

Som person är du nyfiken och gillar att ha översikt och struktur runt omkring dig. Du är öppen och kommunikativ och gillar att jobba i team. Du har god nivå i engelska både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

C84E991719AB4C8A9E07CF55C678958A

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till