Jobbet Flaggvakter för extrajobb hos Road Rental har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Flaggvakter för extrajobb hos Road Rental publicerad av Placera Personal

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Tjänsten
Nu söker vi personer för arbetet som flaggvakt till vår kund Road Rental. I rollen som flaggvakt kommer du att dirigera och leda trafik vid t. ex vägarbeten. För denna roll krävs Kompetens Nivå 2 - Arbete på väg enligt Trafikverkets krav i TRVK/TRVR APV och även inneha B-körkort samt ha praktisk erfarenhet från vägarbete. Du kommer att få gå en utbildning hos Road Rental för det arbete som krävs för denna tjänst. Tjänsten är på deltid och passar dig som har en annan sysselsättning men vill ha ett meriterande extrajobb. Du kommer bli anställd direkt av Road Rental.Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som flaggvakt hos Road Rental: 

• Svenska flytande i tal och skrift
• B-körkort

Personligt
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en positiv och framåt person. Du är noggrann och självgående i ditt arbete samtidigt som du är en teamspelare och har en god kommunikationsförmåga.

Företaget
Road Rental erbjuder en lösning för varje projekt. Hos oss får du erfarenhet och kompetens.
När du hyr eller köper material hos oss skräddarsyr vi en lösning efter dina behov oavsett projektets storlek. Vi erbjuder också en helhetslösning där vi upprättar trafikanordningsplaner och arbetsdispositionsplan för ert arbete och ser till så de rätta tillstånden finns. Vi sköter etableringar enligt TA-plan samt bistår med tillsyn av vägarbetsplatsen. Vårt material och vår utrustning är av högsta kvalitet.

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.

Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

Sökord: Flaggvakt, deltid, extrajobb, flexibelt

Referens

bf101b396237214c9f010478db7528ec

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till