Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Flödesplanerare på heltid till Dagab! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Flödesplanerare på heltid till Dagab! på Academic Work

Flödesplanerare på heltid till Dagab!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har en högskoleutbildning inom supply chain, logistik, produktionsplanering eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning och vill arbeta brett med flödesplanering? Se hit! Här får du möjligheten att genom operativt arbete lära dig om logistiska flödens funktion i verkligheten. Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande!


Om tjänsten
Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Axfood är inne i en spännande utvecklingsfas, som bland annat inkluderar uppstarten av deras nya helautomatiserade lager som är i full drift år 2023. De behöver därför stärka deras team med ytterligare kompetens som hjälper dem att bli ännu bättre.
Älskar du logistik och gör allt för att hitta detaljerna som effektiviserar helheten?
Som Flödesplanerare kommer du dagligen att arbeta med det operativa inköpet av varor till Dagabs lager och planera för att leveranserna finns på deras lager i rätt tid och i rätt mängd.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, med mycket goda möjligheter till förlängning, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
I rollen som flödesplanerare kommer du i huvudsak ansvara för att varuinköpen görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik samt att servicegraden till Axfoods kunder hålls på en hög och varaktig nivå. Du fungerar som spindeln i nätet och har daglig kontakt med leverantörer som verkar i olika delar av världen och med ansvariga personer inom lagerverksamheten och inte minst inköpsavdelningen.

Mer specifikt kommer du att:

* Genomföra det operativa inköpet av varor i inköpssystemet E3Trim/AWR.
* Utföra transportbokningar och ansvar för leveransbevakning av dina lagda order i SAP.
* Planera flödet av varor för specifika situationer, till exempel kampanjperioder och nyhetslanseringar.
* Planera dina inköpsvolymer i förhållande till unika förutsättningarna i flödet, exempelvis i samband med helgperioder, säsongsbetonade mönster och leverantörs produktionsförändringar.
* Följa upp och fånga eventuella avvikelser på artiklar du ansvarar för och agera på dessa.

Vi söker dig som

* Har en högskoleutbildning inom supply chain, logistik, produktionsplanering, process eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel
* Har intresse för parti- och detaljhandeln

Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

* Har kunskaper i SAP och E3trim
* Har erfarenhet inom parti- och detaljhandeln sedan tidigare

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Serviceinriktad

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dagabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Dagab omsätter drygt 42 miljarder kronor (2018) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060875-SE