Jobbet Fjärrvärmenätstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Fjärrvärmenätstekniker publicerad av Wikan Personal AB

Heltidsanställd
Hässleholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se. På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten Vi söker nu en fjärrvärmenätstekniker till vår underhållsavdelning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av underhåll på fjärrvärmenätet, byte av revisionsmätare hos kund, felsökning på kunders fjärrvärmeanläggningar, läcksökning på fjärrvärmenätet samt att vara behjälplig vid nyinstallationer, insamling av mätdata och utsättningar till andra entreprenörer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten kräver att du har genomfört en drift alt elteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en utbildning inom automationsområdet. Minst B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten. Beredskapstjänstgöring kan ingå. Datorvana är ett krav, då det ingår en del administrativa sysslor såsom protokollföring, kontering av fakturor och arbetsordrar. För att trivas i rollen behöver du ha ett självständigt arbetssätt och vara trygg med att såväl på egen hand som tillsammans med kollegorna planera och prioritera arbetsuppgifterna. Bredden i arbetet förutsätter att du är en glad, energirik, öppen och noggrann person. Du kommer att vara en HMAB-ambassadör på fältet där du dagligen möter våra kunder.

Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm. För mer information kring tjänsten, kontakta Ola Jontoft på 044-5906513 eller Kristoffer Svensson på 044-5906508. Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2019-02-25. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Referens

SE-5250

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till