Jobbet Fixed Camera & Radar embedded developer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fixed Camera & Radar embedded developer publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Reference number: 2502

Vill du vara med och jobba med de senaste teknologierna inom radar- och kameraövervakning och säkerhet tillsammans med fantastiska kollegor på ett världsledande företag med unik anda? Kolla hit!

VAD KOMMER DU ATT JOBBA MED?
I ditt nya team som heter Fixed Cameras & Radar tar vi fram nya banbrytande produkter från idé till massproduktion. Du kommer att jobba i projekt där du tillsammans med flera andra kompetenser tar fram morgondagens produkter inom övervakning och säkerhet. Du deltar i allt mellan design, implementation och produktion och får ta stort ansvar i hela kedjan.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

 • Utveckling av mjukvara i C för ett inbyggt Linuxsystem
 • Innovation för nästa generations övervakningskameror och radar
 • Design och implementation av ny funktionalitet som möter våra kunders krav
 • Integration av funktionalitet från övriga avdelningar inom Axis
 • Avancerad debugging av ett komplett Linuxsystem

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som verkligen gillar hårdvarunära programmering, du som uppskattar att hålla produkten i dina händer och se hur din kod påverkar slutresultatet. Du är en duktig C-programmerare och behärskar du även C++ blir det ett plus i kanten. Det spelar ingen roll om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet, det viktigaste är din inställning till att lösa problem och samarbeta. Med stöd av teamet kommer du snabbt komma in i din nya roll. På samma sätt känner du att det är en självklarhet att du hjälper till och delar med dig av din erfarenhet, för på Axis samarbetar vi som en.

Ytterligare meriterande är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:

 • C++ de senare versionerna
 • Erfarenhet av scriptspråk såsom Python och shell
 • Lågnivåprogrammering, Linux device drivers
 • Avancerade debug-verktyg
 • Fotointresse, kunskap om bildsensorer
 • Elektronikdesign

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning.

Vi vill att du ska trivas hos oss, därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar och din alldeles egna Axis cykel.

ANSÖKAN
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Martin Werner på 046 272 1170. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

2195525

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till