Jobbet Firstline-support till växande företag i Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Firstline-support till växande företag i Uppsala! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Uppsala
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du arbete inom IT-området på en spännande och växande arbetsplats? Har du ett brinnande intresse för IT och teknik samt en god pedagogisk förmåga?

Information om uppdraget:

Vår kund är Nordens största språkföretag. De erbjuder lösningar inom översättning, skribenttjänster, språkutbildning och tolkning. Företaget växer och utvecklas både organisatoriskt och tekniskt. Nu har du chansen att axla rollen som supportmedarbetare på detta spännande bolag.

I rollen som supportmedarbetare kommer du att arbeta med tekniskt användarstöd, 1st line, internt mot kollegor som själva sitter i Uppsala eller på andra orter i Sverige. Du kommer bland annat att arbeta felsökning och felavhjälpning inom både hard- och mjukvaruområdet samt enklare mjukvaruinstallationer och installation av PC-arbetsplatser. Supportärendena hanteras främst via mail eller telefon.

Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Boländerna.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten ser vi gärna har läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet och har ett brinnande intresse för IT och teknik. För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk support. Du ska ha goda kunskaper i Windows operativsystem, Microsoft, något ärendehanteringssystem och Active Directory. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer i ditt arbete lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är servicemedveten, social, pedagogisk och ansvarstagande. B-körkort är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Är det dig vi beskriver ovan? Sök då tjänsten redan idag, urvalsarbetet sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40493

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Uppsala).