Jobbet First line support sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

First line support sökes! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort IT-intresse? Är du serviceminded och gillar att hjälpa andra? Då kan detta vara något för dig! Vi söker nu ett flertal supporttekniker inom first line. Sök idag och få chansen att utvecklas i ett ledande företag inom IT-service!


Om tjänsten
Academic Work söker två first line supporttekniker med placering i Linköping. I rollen som supporttekniker kommer du arbeta med klienthantering och vara behjälplig via telefon och mail vid olika IT ärenden som dyker upp ute hos klienterna utifrån deras öppettider.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du att supporta vid enklare IT ärenden så som nätverksproblem, lösenordsbyte, felsökningar på skrivare och skapa konton för nyanställda. Du kommer även att hjälpa till via telefon, mail och via fjärrstyrning. Vid mer komplicerade ärenden kommer du att skapa ett ärende och skicka det vidare till second line support.

Tjänsten passar dig som har stort IT-intresse och som vill utvecklas och skaffa erfarenhet i en IT-baserad miljö.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har ett stort intresse för IT
• Besitter en goda kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt i svenska och engelska
• Kan arbeta kvällar/helger
• Har B körkort om du bor utanför Linköping
• Har svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du har erfarenhet från IT och first line support

Som person uttrycker du dig välformulerat och tydligt i tal. Du är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt och anpassar din kommunikation utifrån denna. Du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Vidare prioriterar och fokuserar du på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Du är även serviceinriktad då du kommer att ha mycket kontakt med klienter som hör av sig för support.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Arbetstid: Schemalagda pass dag, kväll och helger
• Placering: Linköping
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15044314-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till