SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
First Line-Support till innovativt bolag i Göteborg! på Framtiden

First Line-Support till innovativt bolag i Göteborg!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
30.000 $ - 34.000 $/År
Ansök på företagets hemsida
Är du en engagerad person med ett stort intresse för IT-relaterade problem, kundrelationer och problemlösning? I rollen som IT-Support får du driva din egen utveckling och samtidigt ha det väldigt roligt. Ansök redan idag!

Om kunden
I företaget tar de fram lösningar för dokumenthantering och digitala tvillingar inom primärt bygg- och fastighet. Med företaget kommer du få jobba med att supportera kunder som använder online-tjänsten där varje kund kan ha stora mängder användare och hantera stora datamängder.
Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för företaget liksom att ha bra balans mellan arbete, familj och fritid. Företaget vågar påstå att de är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för dig som lever deras värdeord nyfikenhet, engagemang och ansvar.
En flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Här är det viktigt att ha kul på jobbet!

Arbetsuppgifter
I rollen som First Line-support kommer du främst att arbeta med just support mot användare. Den tekniska supporten som innefattar problemlösning, allmän felsökning och informationshantering blir ett exempel på förekommande arbetsuppgifter. Du i din yrkesroll kommer arbeta mycket med kundhantering, där du får vara en stor del i att lösa problem som kan dyka upp i plattformarna. Du kommer att lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem. Du kommer vara en stor del av att ta ärenden framåt i processen och skapa upp projekt åt kunderna.

Din profil
I rollen som First Line-Support är du initiativtagande och social. Du har lätt att driva saker framåt, och gillar problemlösningen i vardagen. Du är driven och tar ägandeskap för processerna du är delaktig i. Du har lätt för att kommunicera både med användare, men också med dina kollegor. Du har ett tekniskt intresse som du vill fortsätta bygga på, och vill få utlopp för ditt driv att hjälpa till i tekniska problem.

Skallkrav:

• Relevant utbildning
• Svenska och engelska i tal & skrift
• Tekniskt intresse

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: 100%

IT Teknik
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000145262146