Jobbet Firmware Plattformsarkitekt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Firmware Plattformsarkitekt publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2776

Vill du vara med och leda utvecklingen och utforma mjukvaruplattformen som används i Axis produktportfölj? I så fall är detta en stor möjlighet för dig.  

Bakgrund
Axis utvecklar en Linux-baserad mjukvaru-plattform med ett API och SDK som används i vår produktportfölj. Många utvecklings-team är engagerade i utvecklingen och vi jobbar gärna med öppen källkod. Plattformen vidareutvecklas kontinuerligt och inkrementellt med nya releaser och uppdateringar till den aktiva produktportföljen och för att lansera nya produkter, applikationer och tjänster.

Som mjukvaruarkitekt kommer du jobba med hela Axis utvecklingsorganisation tillsammans med ett team av andra mjukvaruarkitekter och chefer. Du kommer lägga mycket tid på att hjälpa andra arkitekter att växa och lyckas i sitt arbete.

Dina uppgifter kommer bland annat att handla om:

  • Teknik-strategisk ledning av plattformen, vilket bl. a handlar om att anpassa den till produktportföljen, applikationer och molntjänster, samt kontinuerligt öka vår utvecklingshastighet.
  • Operativt facilitera pågående utveckling av plattformen där många utvecklings-team och arkitekter deltar.
  • Hantera och kommunicera med stakeholders brett både till utvecklare och till ledningen.
  • Sprida kunskap och utbilda organisationen.

Vem söker vi?
Du är civilingenjör eller motsvarande och har erfarenhet som mjukvaruarkitekt och har ett stort intresse av agil-utveckling och agilt-ledarskap. Du brinner för teknik och människor och tycker lika mycket om att få andra att bli framgångsrika som att lyckas själv. Du är pedagogisk och kan kommunicera med utvecklare och chefer på alla nivåer.

Du tycker om att nätverka med personer i andra roller och avdelningar. Du föregår med gott exempel och är passionerad inom mjukvaruutveckling. Du tycker om att ta ansvar och är kapabel att motivera och att få de du jobbar tillsammans med att växa i sina roller. Du tar nya initiativ till mål!

Du är duktig på att bygga nätverk och interagera med människor på olika nivåer och kan förhandla för att nå fram till beslut. Du är duktig lyssnare och talare.

Du har förmodligen arbetat med öppen källkod, inbyggd Linux och uppkopplade plattformar.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Hares Mawlayi, på telefon +46 46 272 1163
Vi granskar ansökningar kontinuerligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag.

Referens

2337027

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till