Jobbet Finspångs Finmekaniska förstärker med produktionstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finspångs Finmekaniska förstärker med produktionstekniker publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning


Är du erfaren inom CNC, skärande bearbetning och vill ta nästa steg? Vill du jobba med en modern maskinpark i en verksamhet i utveckling? Då kan rollen som produktionstekniker på Finspångs finmekaniska vara något för dig!

Om företaget
Finspångs Finmekaniska AB är en avancerad underleverantör inom området skärande bearbetning, svetsning och montering av komplicerade mekaniska produkter. Man bearbetar de flesta material från stål och aluminium till rostfria superlegeringar. Finspångs Finmekaniska har alltid satsat på modern teknik och förfogar idag över en ca 2 000 kvadratmeter stor, modern verkstadslokal. Den innehåller den senaste CNC-tekniken kombinerat med effektiva system för att driva verksamheten rationellt. Företagets filosofi är att alltid verka i nära samarbete med sina kunder. Detta ger förutsättningar för maximalt utvecklade lösningar med mervärde i både konstruktion och slutprodukt. 2016 förvärvades Finspångs Finmekaniska AB av TurnMill Group AB. Med koncernens nätverksbaserade produktionssystem kan man erbjuda kunderna hög kvalité, hög tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar genom en ständig utveckling på en global marknad. Läs gärna mer om företaget på finspangs-finmek.se och turnmill-group.se.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker på Finspångs Finmekaniska får du vara del av ett företag där hög kvalitet, leveranssäkerhet och kundrelationer står i fokus. Som produktionstekniker kommer du att driva arbetet i produktionen framåt och till din hjälp har du en grupp mycket kompetenta operatörer. Tillsammans med gruppen kommer du att jobba mot att nå uppsatta mål. Ditt uppdrag blir att leda och driva förbättringsarbeten, projekt och uppföljningar för att utveckla verksamheten att bli ännu bättre. Ansvarsområden för tjänsten innefattar bland annat: - Ansvar för CAD/CAM - Delaktig i kompetensutveckling - Skapa processer och operationsberedningar - Kalkylering samt räkna på prospekt - Underhåll/FU Rollen innebär mycket kontakt och samarbete med andra både internt och externt. Du kommer att ha mycket kund- och leverantörs kontakt och mycket av kommunikationen sker på engelska. Finspångs Finmekaniska erbjuder en roll där du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att sitta i ledningsgrupp och får möjlighet att vara med och påverka hela organisationen.

Din profil
För tjänsten som produktionstekniker söker vi en person som har relevant teknisk utbildning samt bred teknisk kunskap. Du behöver ha stor materialförståelse och ha erfarenhet av skärande bearbetning. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i att programmera CNC-maskiner, framförallt i styrsystemet Mazatrol. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av: - CAD/CAM - Solid Works, EdgeCam - Beredning - Mätteknik - Verktygskunskap För den här tjänsten söker vi dig som har ett stort driv och vilja att utveckla både dig själv och företaget. Då rollen innebär samarbete med många interna och externa kontakter bör du vara en person som har förmågan att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Du talar och skriver obehindrat både på engelska och svenska. Stor del av rollen utgår ifrån förbättringsarbete och att lösa problem och därför bör du vara en person som alltid har möjligheter och lösningar i fokus. Med ett lösningsfokuserat arbetssätt motiverar och stöttar du också produktionspersonalen till att gemensamt nå uppsatta mål.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3806

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till