Jobbet Finsnickare till Norrköping sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsnickare till Norrköping sökes! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Norrköping

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann finsnickare som vill arbeta på ett väletablerat företag i Norrköping? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som finsnickare kommer du arbeta med hela produktionsledet, från start till färdig produkt. Du kommer att tillverka bland annat specialbeställda trappor, platsbyggda bokhyllor och specialbeställda dörrar och fönster. Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och beror på vilken produkt som ska tillverkas. Denna roll passar dig som uppskattar att arbeta med detaljer och att skapa riktigt vackra produkter till företagets kunder. Arbetet sker för det mesta i företagets verkstad i Norrköping men en del installationer ute hos kund förekommer också. Mer information delges under intervjutillfället.

Om företaget
Vår kund är ett specialsnickeri som tillverkar specialbeställda trappor, fönster och dörrar samt en del butiksinredning. Företaget grundades i mitten av 1970-talet och har verkstad i det centrala delarna av Norrköping. Företagets kunder är mestadels byggföretag och kommunala verksamheter men även en del privatkunder. I företagets verkstad finns alla maskiner och verktyg som behövs för att skapa produkter av riktigt bra kvalitet.

Din profil
Skallkrav: - Arbetslivserfarenhet från liknande företag under minst 2-3 år. Självständigt arbete med hela produktionsprocessen. - Svenska i tal och skrift alternativt engelska i tal och skrift. Meriterande delar: - Träteknisk grundutbildning alternativt utbildning som anses motsvarande. - Programmeringskunskaper för CNC maskiner. Personliga egenskaper: För att passa in i rollen och på företaget tror vi att du ska ha en stor initiativförmåga och uppskatta att arbeta både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du ser alla delar i produktionsledet som viktiga och att du är noggrann och har hög kvalitet på dina produkter.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstider: 07-16:30 måndag - torsdag 07-13:30 fredag Placeringsort: Norrköping Start: Snarast alternativt enligt överenskommelse Urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan!

Referens

21182

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till