Jobbet Finsktalande som önskar arbeta med kundtjänst inom skönhetsbranschen? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finsktalande som önskar arbeta med kundtjänst inom skönhetsbranschen? publicerad av Academic Work

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Önskar du arbeta på ett stort, internationellt bolag? Vi söker dig som trivs i arbetet med kundrelationer. Här får du möjlighet att arbeta på ett bolag som verkar inom skönhetsbranschen. Sök tjänsten idag och starta igång omgående!

Academic Work söker för kunds räkning medarbetare till deras kundtjänstteam.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos kunden.

Kandidatprofil

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ha en nyckelroll i den dagliga kontakten mot kunder, och kommer ge stöd kring order- och distributionsfrågor, via mail och telefon. Du kommer huvudsakligen att:

Hantera och driva orderprocessen, behålla kundmasterdata, uppdatera och övervaka korrekta priser och rabatter samt stödja försäljningen avseende kommunikationen kring produkttillgänglighet.

Uppgifterna innefattar även körning och/eller deltagande i processförbättringar för orderprocessen och kundsamarbetsområdena.

* Har en gymnasieexamen, till fördel inom logistik/administration eller kan uppvisa arbetslivserfarenhet inom relevant område som kundtjänst och logistik/administration
* Har goda kunskaper inom Office-paketet
* Talar och skriver obehindrat på finska och engelska

Det är meriterande om du talar svenska samt har kunskaper inom SAP R/3.

Som person är du serviceinriktad och mån om att hålla hög kvalité genom att vara noggrann kring registrering och rapportering. Du har förmågan att hålla tålamodet uppe vid mer komplexa ärenden, samtidigt som du kan behålla lugnet och fokus under perioder av högre tryck. Du tar initiativ, ser dig själv som en problemlösare och ser till att saker och ting blir gjorda. Då du kommer att tillhöra ett team är det viktigt att du är en lagspelare som är mån om gruppens resultat.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: November
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Fast ersättning
* Placering: Centrala Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15013705-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till