Jobbet Finsktalande Ordermottagare till Ställning i Karlskoga! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande Ordermottagare till Ställning i Karlskoga! publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Karlskoga

Arbetsbeskrivning


Har du flytande kunskaper i finska och svenska? Är du en lyhörd person med starkt kundfokus och gärna tidigare erfarenhet inom orderadministration? Då bör du se hit! Just nu söker vi nämligen en finsktalande Ordermottagare för uppdrag hos vår kund Ställning i Karlskoga. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå i sex månader, med goda chanser till anställning på företaget för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Rollen som Ordermottagare är varierande och utvecklande. Du kommer främst ansvara för logistiken kring hela orderprocessen med order från Finland - såsom att hantera kundförfrågningar, ärendesamtal kopplade till order samt övriga ärenden både externt och internt. Vidare ansvarar du för att hålla en hög servicegrad till kundernas order och se till att fylla dem på ett smidigt och effektivt sätt.

Vem är du?
Till rollen som Ordermottagare söker vi dig med avklarad gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har flytande kunskaper i finska och svenska, vad gäller såväl tal som skrift. Det anses vara meriterande med tidigare erfarenhet från bygg- och/eller ställningsbranschen.

Som person är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel med förmåga att anpassa dig till olika situationer för att nå bästa möjliga kundservice. Du är positiv, social och nyfiken med en vilja och ett driv att alltid göra ditt bästa. Vidare tror vi att du besitter administrativa färdigheter samt har god datorvana och lätt att lära dig nya system.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Referens

57351

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till