Jobbet Finsktalande Orderhanterare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finsktalande Orderhanterare sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltid
Västerås
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att arbeta I en spännande kontorsmiljö och är intresserad av friluftsliv? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som orderhanterare hos denna kund blir dina arbetsuppgifter att ta emot inkommande samtal (ej försäljning) från kunder som har produktfrågor, leveransfrågor och orderhantering. Du jobbar via mail och telefon brevid ett gang med kunniga kollegor.
Majoriteten av samtalen är på finska och svenska men du kommer även att hantera samtal på engelska .

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kund. Arbetet är förlagt måndag till fredag med arbetstider 8- 16:30.
Tjänsten ska tillsättas omgående.

Detta söker vi:

Som person är du serviceminded och social och du kan prata finska. Är du friluftslivsintresserad är det ett stort plus. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag! Den kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

39666

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

PHP-UTVECKLARE TILL FRILANS FINANS! Uppsala Academic Work
Engineering Manager Uppsala Michael Page
Truckförare sommarjobb Södertälje Lernia
Truckförare sommarjobb Katrineholm Lernia
Industrioperatör/Montör Södertälje Lernia
Verktygsmakare Södertälje Scania
Underhållstekniker inom el Södertälje Scania
Produktsamordnare Södertälje Scania
Drifttekniker till R&D Södertälje Scania
Junior Mekanikkonstruktör Västerås Etteplan
Manager Proactive Services Eskilstuna Volvo Group
Junior controller Eskilstuna Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Västerås).