Jobbet Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidstjänst i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidstjänst i Lund! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lund
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Talar du finska och brinner för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
För en kunds räkning söker vi nu en finsktalande person som vill jobba med kundtjänst i Lund.

Information om uppdraget:

Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. För denna tjänsten kommer man arbeta för ett uppdrag inom försäkringar.
Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande samtal från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Tjänsten innebär främst telefonsamtal men även en del mailkontakt och administrativa uppgifter tillkommer.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och lärorikt jobb, vill lära dig om försäkringar och som pratar flytande finska. Dina arbetstider kommer vara 8-17 måndag till fredag.
Du kommer att vara anställd av Student Consulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start i början på mars. Tjänsten kommer att inledas med en utbildning om företaget och kring det projektet som man kommer arbeta med.
Vi tillämpar en 6 månaders provanställning och för rätt person finns det möjlighet att därefter gå över till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som brinner för service och tycker att det är roligt med merförsäljning. Du är bra på att kommunicera på finska och trivs med att utrycka dig i över telefon såväl som i skrift. Du bör även ha bra kunskaper i det svenska språket.

Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40734

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Lund).