Jobbet Finsktalande Kundtjänstmedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande Kundtjänstmedarbetare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Nu söker en av StudentConsultings kunder en ny medarbetare till deras kundtjänstavdelning. Som sökande ska du vara en engagerad problemlösare, behärskar du dessutom både finska och svenska i tal och skrift? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Företaget ifråga är en ledande utvecklingspartner inom Supply Chain Management för Norden och är belägna i centrala Örebro. Som företag erbjuder de helhetslösningar inom kundservice- och logistikfunktioner till andra företag. Som arbetsplats värdesätter de gemenskap och försöker främja teamkänslan med hjälpa av olika aktiviteter och även veckoliga teammöten.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du ha en löpande kommunikation med kunder över ett flertal kanaler bl. a. telefon, chatt, mail och sociala medier. Med denna anledning är det därför viktigt att du känner dig bekväm med att jobba med varierande kommunikationsverktyg. Dessutom involverar tjänsten uppgifter såsom att hantera kundärende, betalningar, fakturering, returer, reklamationer och att agera som problemlösare för att framställa tillfredställande lösningar till kunden.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av StudentConsultning och arbeta som konsult hos vår kund.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och efter det kan det finnas möjligheter till förlängning samt övertagande hos kund. För att vara av intresse för denna tjänst är det även viktigt att du har möjlighet att starta så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobbat med kundservice eller liknande tjänster och som känner sig bekväm med att kommunicera på en professionell nivå på svenska, finska och även engelska. Som person ska du vara engagerad, motiverad, strukturerad och ha en talang för kundservice. Det är viktigt att du självständig men även trivs av att jobba i team och har lätt att samarbeta med andra.

Det krävs att du:
- Behärskar svenska, finska och engelska mycket väl i tal och skrift
- Har möjlighet att start omgående
- Erfarenhet av kundtjänst eller liknande administrativa arbetsuppgifter

Ytterligare språkkunskaper såsom polska, danska, tyska eller norska är starkt meriterande.

För den här tjänsten tillämpas löpande intervjuer och urval, det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sökord: Kundtjänst Örebro, Kundtjänst Örebro, Finsktalande kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare Örebro

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51847

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till