Jobbet Finsktalande kundtjänstmedarbetare/Kundtjänst/Kundservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande kundtjänstmedarbetare/Kundtjänst/Kundservice publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad och brinner för att leverera god service? Uttrycker dig väl på både finska och svenska? Vi söker nu en engagerad kundervicemedarbetare till det familjära företaget Arctic.

Om företaget

Arctic är en försäkringsförmedlare som förmedlar försäkringar inom skade-/sakförsäkringar. Företaget har varit aktivt sedan 1986 och arbetar med att skapa mervärden åt företag med hjälp av olika försäkringslösningar. Arctic jobbar till stor del med produktförsäkringar över hela Europa, främst i Sverige. Företaget är ett sammansvetsat och familjärt team som har sitt kontor i ljusa och fina lokaler i Segeltorp.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare tillhör du ett team på tio personer som tillsammans tillhandahåller service och support till företagets kunder. I din roll arbetar du både mot svenska och finska kunder. Du arbetar med att hantera förfrågningar från kunder via telefon, post och e-post samt att handlägga försäkringsärenden. Inledningsvis får du en gedigen utbildning och introduktion för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning • Erfarenhet av en serviceinriktad roll, meriterande med kundtjänst • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl finska som svenska Arctic värderar samarbete och en god sammanhållning. Vi tror därför att du är en lagspelare som ställer upp och arbetar tillsammans med ditt team. Du är hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Då rollen innebär mycket extern och intern kontakt är du social och har en god kommunikativ förmåga. Du är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du driver ditt arbete självständigt och har en förmåga att ta ansvar och initiativ.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Arctic. Start: 1 September Plats: Stockholm, Segeltorp Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: kundtjänst, kundservice, försäkring, administration, heltid, handläggning, support, kundsupport, finsktalande, finska, rekrytering

Referens

2465701

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till