Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Flerspråkig Kundservicemedarbetare till Footway på Needo Recruitment

Flerspråkig Kundservicemedarbetare till Footway

Needo Recruitment Stockholm, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om Footway

Footway grundades 2010 och driver specialiserade webbutiker som gör det möjligt för kunder och tillverkare att träffas. Footway har idag ca 50 anställda med huvudkontor i Kista Towers. De är ett glatt gäng som vill erbjuda sina kunder den bästa köpupplevelsen som finns! För att göra detta vill Footway vara i framkant gällande utveckling och digitalisering. Datadriven automatisering, AI och crowdsourcing är exempel på detta och ger sig ständigt uttryck i det dagliga arbetet.

Kundteamet är Footways hjärta. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att driva och utveckla kundupplevelsen till den absolut bästa möjliga. Footway befinner sig i ett otroligt spännande skede just nu med en helt ny plattform och nya onlinebutiker. Nu, lagom till julen, (en lärorik, kul och fartfylld tid för dom) söker vi dig som är finsktalande, som älskar service och som vill bli en del av ett härligt team om ca 20 personer.

Idag säljer Footway produkter till 24 länder, hjälper årligen 3 miljoner kunder med 800 olika varumärken - ett företag i expansion! Footway har med denna fantastiska tillväxt i ryggen förvärvat både Sportamore, Solestory och Caliroots.

Din roll som Flerspråkig Kundservicemedarbetare

Som Flerspråkig Kundservicemedarbetare arbetar du med service mot kunder på flera av Footways marknader. Du arbetar mestadels med kundservice för finska kunder, men även bidra med dina kunskaper gentemot den svenska och engelska marknaden. I tillägg hjälper du dina andra flerspråkiga kollegor - med allt från till exempel portugisiska och estniska till tjeckiska och irländska kunder!

Med Footways tillväxttakt ställs du ständigt inför nya utmaningar och du får chans att tänka bortom ett traditionellt sätt att arbeta med kundsupport. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Svara på frågor från kunder via mejl och telefon och är behjälplig samt ansvarar för hela kundupplevelsen
  • Automatisering, digitalisering och crowdsourcing av kundupplevelsen

Dina kvalifikationer

  • Minst två års erfarenhet av kundrelaterat arbete
  • Flytande i tal och skrift i svenska, engelska samt minst ett ytterligare språk av italienska, spanska, portugisiska, holländska eller danska.
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Vana och mycket god förmåga av att hantera många och olika ärenden parallellt.

För att lyckas i rollen som Flerspråkig Kundservicemedarbetare tror vi att du är genuint engagerad att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Vidare är du prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på växer. Footway präglas av kontinuerligt lärande och initiativtagande därför är detta även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, trivs du med att lösa olika typer av problem som uppstår i det dagliga arbetet samt se möjligheter framför problem. Du drivs av högt eget ansvar och beslutsfattande samt att arbeta utanför ramarna på ett flexibelt vis.

Vad Footway erbjuder dig

Footway är långt ifrån traditionella, försöker att inte ta sig själva på för stort allvar och jobbar hela tiden med att utveckla deras självledarskap. Footway strävar efter att arbeta i helt autonoma team och trivs inte i hierarkiska strukturer. Saker som ligger dom varmt om hjärtat är kundupplevelse, kontinuerligt lärande och kamratskap.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Plats: Kista

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Flerspråkig Kundservicemedarbetare till Footway intressant? Vi ser fram emot att höra från dig.

 

Rekommenderade färdigheter

Svenska (Undervisning)
Finska (Undervisning)
Italienska (Undervisning)
Spanska (Undervisning)
Estniska (Undervisning)
Engelska (Undervisning)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo65917