Jobbet Finsktalande kundjänstmedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande kundjänstmedarbetare sökes! publicerad av Framtiden

Deltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Talar du Finska? Är du serviceminded? Sök då denna roliga tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare till vår kund kommer du arbeta med en av deras största kund, Byggmax. Alla kundtjänstmedarbetare hos vår kund arbetar med svensktalande support via mejl och telefon. Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du ta hand om deras support på finska och svenska både via mejl och telefon. Du kommer få en varierande vardag med spännande uppgifter.

Om företaget
Vår kund levererar personliga och effektiva möten med deras kunder. De har en hög tillgänglighet, kompetenta, engagerade och lojala medarbetare. Vår kund har en framtidssäkrad IT-plattform, och viktigast av allt har så har dom nöjda kunder. Nöjda kunder skapar nya affärer.

Din profil
Skallkrav: Svenska Finska Som person bör du vara någon som är noggrann och trivs i att arbeta under högt tempo. Du trivs i att arbeta självständigt så som i grupp.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Omfattning: 75% Start: Omgående Placering: Linköping Arbetstider: 09:00-15:00 Sök denna roliga tjänst redan idag! Urval sker löpande...

Referens

21451

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till