Jobbet Finsktalande IT-support till NCC i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande IT-support till NCC i Solna publicerad av TNG IT Digital

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill jobba inom IT-support till NCC Industry IT i Solna. Sök fördomsfritt med fokus på din potential!

Vill du arbeta inom IT-support? Brinner du för service och problemlösning? Nu söker vi en finsktalande firstline support till ett av nordens största byggföretag NCC Industry IT i Solna. Hos NCC är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. I rollen så kommer du att arbeta primärt med applikationssupport för NCC interna system.

Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden och du kommer få stor möjlighet att utvecklas i din roll som firstline support och framförallt inom affärssystem.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som firstline support på NCC kommer du:

  • Ge support både tekniskt och administrativt utifrån redan tillgängliga processer och instruktioner
  • Ge support fjärrstyrt, via telefon och mail
  • Fokusera på kundnöjdhet och på så sätt bidra till verksamheten
  • Arbeta för att nå överenskomna SLA:er och KPI:er
  • Hantera och prioritera inkommande arbetsuppgifter
  • Identifiera trender av återkommande ärenden och eskalera vid behov
  • Dokumentera, uppdatera rutiner och FAQ
  • Sammanställa underlag inför rapportering, t.ex genom uppföljning av ekonomin

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen så kommer du att ha daglig dialog och uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer. Du kommer också att delta i test och IT projekt eller projekt i verksamhet där IT kompetens behövs. Generalistkompetens och en nyfikenhet att lära sig nya saker är till stor fördel och kommer att behövas för att bemästra en spretig systemflora där gammalt möter nytt. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll krävs att du talar flytande finska, svenska och engelska.

Vi ser att du har en bred och generell IT kompetens. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av firstline support eller liknande roller, samt har erfarenhet av affärssystem med komplexa integrationer och felsökning. Som person är du serviceminded och strukturerad i ditt arbetssätt. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

F50157833D8E4F56B98748C26482CCA2

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till