Jobbet Finsktalande innesäljare sökes för kundtjänst på Malta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finsktalande innesäljare sökes för kundtjänst på Malta publicerad av StudentConsulting

Heltid
Luleå
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en person som gillar utmaningar? Vill du jobba på ett snabbt växande företag på Malta? Då är detta jobbet för dig! Vi söker nu en finsktalande innesäljare för en kunds räkning.

Information om uppdraget:

Företagets huvudkontor är placerat i Stockholm och deras kundtjänst är placerat på Malta där denna tjänsten kommer att vara placerad.

Som innesäljare kommer du att jobba mot företagets finska kunder och den finska marknaden. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kundtjänst, försäljning, schemahantering och fakturering. Du kommer i dina arbetsuppgifter vara företagets ansikte utåt mot kunderna.

Arbetsgivaren hjälper till att ordna en lägenhet via en agent, ett kontor som är beläget precis vid vattnet, goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, resor med jobbet samt en arbetsplats belägen på en plats med flest soldagar i Europa. Du kommer vid ett erbjudande om jobb att få en introduktion av tjänsten där du får träffa kollegor och få en utbildning av tjänstens olika arbetsmoment.

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten är det krav på att du är flytande i finska i såväl tal som skrift. Du ska även kunna tala svenska. Du ska ha tidigare erfarenhet av försäljning i någon form. Du ska även ha tidigare erfarenhet av kundservice. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänst eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du skriver snabbt på tangentbordet och har god datorvana. Som person bör du vara stresstålig, utåtriktad och organiserad.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42375

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.