Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Finsktalande Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Finsktalande Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna! på StudentConsulting

Finsktalande Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Talar du finska? Är du kommunikativ, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta som ekonomiassistent? Vill du få chansen att erhålla meriterande erfarenheter inom ett välkänt bolag i Solna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en lättlärd och kommunikativ Ekonomiassistent där du kommer vara en del av ett engagerat och härligt team. Du kommer att ingå i den grupp inom leverantörsreskontra som hanterar bolagets påminnelser, fakturaefterkontroll, support samt efaktura. Arbetet kommer dels omfattas av;

- Fakturasupport i fakturahanteringssystemet
- Kommunikation med leverantörer och interna intressenter (främst skriftligt)
- Efterkontroller av fakturor
- Proaktivt arbete för att minska mängden påminnelser
- Samarbete med kollegor

I din roll kommer du hantera ärenden från Finland, Sverige, Norge och Danmark. För rätt person finns det viss möjlighet till utökade arbetsuppgifter. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Uppdraget beräknas starta i slutet av september och är ett föräldrarvik som börjar i ca 5 månader med stora chanser till förlängning därefter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som kan behärska att tala och skriva på finska, svenska och engelska. Du ska ha en avklarad gymnasieutbildning, meriterande med ekonomiinriktning. Du har intresse för ekonomiområdet med vilja att utvecklas. Har du erfarenhet från AP-området sedan tidigare ses det som meriterande men de är inget krav. För vår kund är det viktigast hur du är som person; lättlärd, kommunikativ och volymtålig. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och räds inte för att hantera de nordiska språken. Har du erfarenhet från programmet Basware är det meriterande. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: finska, heltid, ekonomiassistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59033