Jobbet Finsktalande Customer Advisor på deltid till Nordax Bank! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalande Customer Advisor på deltid till Nordax Bank! publicerad av Academic Work

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nordax Bank står för vad som är det nya normala. Genom att skapa innovativa lösningar anpassat efter vår tids sätt att leva sticker Nordax ut från mängden. Med fullt fokus framåt på att bli en av de ledande specialistbankerna i norra Europa öppnas det nu upp möjlighet för dig som vill ha ett värdefullt deltidsjobb. Vill du hjälpa till att göra skillnad? Läs mer och sök tjänsten här!


Om tjänsten
Nordax arbetar med att skapa produkter och tjänster som är anpassad efter vår tids sätt att leva. Nordax vill skapa förändring genom att kliva ut ur boxen och utmana storbankerna genom att skapa förändring. Nordax har sitt kontor i fräscha lokaler i Vasastan och söker nu flera kollegor som kan komma in och stötta upp mot de finska kunderna. Du kommer över telefon att hjälpa kunder med att få rätsida på sina ekonomiska utmaningar. Det kommer bli ditt uppdrag att hålla Nordax kreditförluster på en förväntad nivå genom att hjälpa kunderna med deras ekonomiska problem inom bankens ramar och policys.

Arbetet kräver stor flexibilitet och tillgänglighet 3 dagar i början av varje månad. Det kan komma att finnas behov för ytterligare arbete under månadens gång.

Du erbjuds

• Garanterat arbete de 3 första dagarna i början av varje månad
• En härlig arbetsplats som präglas av en varm företagskultur

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

• Hantera kundärenden gällande förfallna fodringar
• Sköta administrativa uppgifter
• Samarbeta med andra funktioner internt

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Du har arbetat i en serviceinriktad roll sen innan, med fördel över telefon
• Du är flytande i finska och engelska i tal och skrift

I den här rollen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du trivs i en serviceinriktad roll och tar stort ansvar för allt du tar dig an. Du är även en lagspelare som trivs i en föränderlig miljö där man hjälper varandra.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Deltid
• Placering: Vasastan, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Nordax är en ledande nordisk specialistbank med drygt 200 medarbetare. De erbjuder in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Nordax finns som komplement till storbankerna och är specialister på att hjälpa människor att ta genomtänkta beslut, för ett liv de har råd med. Ansvarsfull kreditgivning finns verkligen i deras DNA och de är unika bland specialistbankerna genom att ha flera olika finansieringskällor. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen sedan 2004 och omfattas av insättningsgarantin. De arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet då de är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för dem samtidigt som det levererar värde till deras kunder och övriga intressenter.

Referens

15045410-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till