Jobbet Finsktalade kundtjänstmedarbetare sökes till Arctic i Huddinge! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finsktalade kundtjänstmedarbetare sökes till Arctic i Huddinge! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du serviceminded, effektiv och positiv? Har du ett brinnande intresse av att leverera service i världsklass? Har du dessutom mycket goda kunskaper i finska? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund Arctic är en försäkringsförmedlare och tillhandahåller företag en ekonomisk trygghet med hjälp av försäkringar inom miljöteknik, energi och elektronik. Arctic är familjärt och grundades i Stockholm 1986. Med hjälp av smarta och effektiva lösningar vill de skapa mervärde och trygghet. Nu letar vi efter deras nya kollega till Segeltorp.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra deras kundtjänstteam om åtta medarbetare. På Arctic möts du av ett mycket gott arbetsklimat och trevliga kollegor som stöttar upp varandra i sitt arbete. Dina vardagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta följande;

-Svara i telefonväxeln
-Handlägga inkommande ärenden
-Registrera försäkringar
-Besvara mail
-Posthantering
-Inskanning samt lagring av handlingar

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Arctic. Arbetet är på heltid och förlagt måndag till fredag med kontorstider. För bästa möjliga uppstart inleds tjänsten med en gedigen introduktion. Arctic har sitt kontor i Segeltorp och tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Vi ser att du har erfarenhet från serviceyrket och det är starkt meriterande om du har arbetat i en kundtjänst. Du är kommunikativ och har mycket goda kunskaper i finska. Du behöver även vara flytande i svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har språkkunskaper inom tyska, holländska, norska och/eller danska. Som person ser vi att du är serviceminded, flexibel och lösningsorienterad. Vi ser även att du är positiv, social och arbetar effektivt. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har goda datakunskaper och hanterar Officepaketet. Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51942

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till