Jobbet Finskspråkig reseagent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finskspråkig reseagent publicerad av Etraveli

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på en av Europas största onlineresebyråer? Nu söker vi dig som är finskspråkig och vill arbeta hos oss på Etraveli Group. 

 Vi på Customer Care har direktkontakt med våra kunder varje dag via mejl och telefon. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar. Det kan handla om avbokningar, bagagefrågor, namnändringar, försäljning av våra produkter och så vidare. Ditt jobb är alltså väldigt viktigt, då det påverkar hur våra kunder uppfattar oss som företag och varumärke!  Idag är vi cirka 60 personer som jobbar på Customer Care i Uppsala. 

Eftersom vi är så många har du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. När du kommer till oss möts du av både skratt och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Vi är helt enkelt ett stort team, på ett stort företag med en ambition att bli störst i Europa!

Om oss 
Etraveli Group är verksamt i 50 länder över hela världen med varumärken som Supersavertravel, Gotogate, Mytrip.com, Trip.ru, Pamediakopes.gr och prisjämförelsesajten Flygresor.se. Vi erbjuder ett brett utbud av flygresor samt andra reserelaterade tjänster.

Vi är ett snabbt växande företag – år 2017 hade vi över 10 miljoner passagerare – och vårt dynamiska team på 600 är därför ständigt på jakt efter fler kollegor. Att vara en del av vårt team ger dig utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och chansen att jobba på intressanta och utmanande internationella projekt. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala men vi har även kontor i Aten, Stockholm och Göteborg.

Förmåner
Förutom att du kommer jobba med ett fantastiskt gäng, får du bra förmåner som anställd hos oss. Högt friskvårdsbidrag och uppdukad frukostbuffé varje morgon. Vi har även bra försäkringar och pension, där du får personlig rådgivning. 

Du har flexibla arbetstider, jobbar alltid dagtid och kan släppa jobbet på kvällar och helger. Dina första fem till sex veckor kommer du ha en handledare som hjälper dig att komma in i jobbet på bästa sätt. 

Vi sitter på ljusa, stora våningar mitt i centrala Uppsala med en fantastisk takterrass! Du kan promenera till centralstationen på fem minuter och tar dig till T-centralen i Stockholm på 30 minuter. Skulle du hellre vilja jobba på vårt fina kontor i Aten är detta också en möjlighet.

Din profil 
Vi söker dig med

  • Mycket goda kunskaper i det finska språket
  • Kundfokuserad och serviceorienterad med känsla för försäljning
  • Goda kunskaper i något skandinaviskt språk och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av kundservice och/eller försäljning

Meriterande

  • Relevant resesäljarutbildning eller motsvarande
  • Kunskaper i Sabre och/eller Amadeus
  • Ytterligare språkkunskaper

Har du frågor om tjänsten? Kontakta marielle.hallberg@etraveligroup.com 

Referens

teamtailor-151198-68909

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till