Jobbet Finska, tyska och norska kundtjänstmedarbetare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finska, tyska och norska kundtjänstmedarbetare sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Örebro
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker nu för en kunds räkning flera engagerade kundtjänstmedarbetare, både på heltid och deltid!

Information om uppdraget:

Vår kund söker vi nu flerspråkiga kundtjänstmedarbetare på heltid samt för extrajobb ett par dagar i veckan. Kundens kontor ligger i centrala Örebro och har arbetstid måndag-fredag mellan 8–22 samt söndagar 8–21. I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med traditionella uppgifter kopplade till kundtjänstrollen, tillexempelvis frågor kring fakturor, returnering och annan allmän info. Allt sker via mail eller telefon.

Detta är jobbet för dig som har ett genuint intresse för service och som känner att du vill utvecklas ytterligare i din serviceförmåga. I arbetet får du aktivt jobba med problemlösning. Detta i kombination med att du får testa dina språkkunskaper dagligen är rollen som kundtjänstmedarbetare både varierande och utmanande.

Detta söker vi:

Samtliga tjänster:
-Vara flytande i både tal och skrift i något av följande språk: finska, tyska eller norska. Det är såklart meriterande om du behärskar ett flertal av språken.
-Du måste också hantera det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

För dig som söker jobb på deltid:
- Du ska vara student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, samt att du är tillgänglig för arbete minst 2–3 dagar per vecka.
- Ha minst 1 år kvar att studera.

Som person är du social, kommunikativ och har en positiv inställning. Du är ambitiös och ser lösningar istället för problem. Meriterande om du har erfarenhet av kundtjänstarbete eller annat likvärdigt serviceyrke. Vidare kräver denna typ av arbete att du tar dig an såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter med samma entusiasm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40700

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn003 - Örebro).