Jobbet Finsk/svensk kundservicemedarbetare till Nelly.com i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finsk/svensk kundservicemedarbetare till Nelly.com i Borås! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Borås
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Behärskar du finska och svenska flytande i tal och skrift och vill jobba inom kundtjänst? Har du ett stort kundfokus och en bakgrund inom service? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund, Nelly.com säljer mode och skönhetsprodukter på nätet och jobbar idag mot ett antal länder i Europa. Deras huvudkontor ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med både översättare och kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetenser. Kundtjänsten som du kommer jobba i har öppet alla dagar om året och arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällar.
Arbetsuppgifterna består av kundkontakt per mejl, chatt och även telefon kan förekomma. Kunderna finns i både Finland och Sverige, varför det krävs att du behärskar både finska och svenska språket väl.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och intervjuer sker löpande, så se till att söka redan idag! Tjänsten gäller en heltidsanställning. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid, men kan även innebära kvällar. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.
Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

För denna tjänst ska du vara mycket kund- och servicefokuserad samt vara flink i fingrarna. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och kan prioritera om så krävs, samtidigt som du bibehåller kvalitet på arbetet. Som person ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete och är meriterande, men inget krav. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du både skriver och talar flytande finska samt svenska, ange även detta i din ansökan. Andra kunskaper som krävs för uppdraget:
- God datorvana i PC-miljö
- Mycket goda kunskaper i MS Office-paketet
- Goda kunskaper i finska och svenska.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43208

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till