Jobbet Fingerfärdiga operatörer sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fingerfärdiga operatörer sökes publicerad av Skill

Heltidsanställd
Mjölby
30 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Cenova i Mjölby expanderar och söker ytterligare operatörer med känsla för detaljer till sin produktion i renrumsmiljö.

Om företaget
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning och vakuumformning. All produktion sker i renrum då produkterna tillverkas inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige samt på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Cenovas produktion och kontor ligger i Mjölby, vars lokaler nu ska byggas ut för att kunna möta kundernas ökade behov.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör på Cenova arbetar du tillsammans med dina kollegor i renrum av olika storlekar. Arbetsuppgifterna varierar från finmontering och övervakning av maskiner till sortering, kvalitetssäkring samt packning av produkter. Det sker en viss rotation mellan dessa uppgifter och de olika renrummen. Då det är små och detaljerade produkter som tillverkas är arbetet pilligt och repetitivt. När du går hem för dagen kan du vara stolt över att du bidragit i framtagningen av sterila produkter till livsavgörande branscher, för att sedan fokusera på det som är viktigt för dig. Du kommer antingen att arbeta dagtid, måndag till fredag 07.00-15.30 eller ständig kväll måndag till torsdag 15.15-01.00.

Din profil
För att trivas och passa i rollen som operatör på Cenova i Mjölby bör du vara en ansvarstagande person med god inställning till arbete. Du inser vikten av att själv bidra med en positiv inställning för att främja ett gott arbetsklimat bland kollegorna. Du är noggrann i ditt sätt och trivs med pilliga och ibland monotona arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en miljö där hygien är oerhört viktigt för produktionen och ska därför ha förståelse för produktsäkerhet och vara noggrann i dina rutiner för att säkerställa produktens kvalité. Då det finns särskilda hygienkrav är det inte tillåtet att bära smink, nagellack eller smycken i produktionen. Det är inte heller tillåtet att röka eller snusa under arbetstid.

Ansökningsförfarande
Vi tillämpar löpande urval och behovet är omgående, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Isa Welander på isa.welander@skill.se alternativt 013-4958966.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3745

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till