Jobbet Fingerfärdiga operatörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Fingerfärdiga operatörer sökes! publicerad av Skill

Heltid
Mjölby
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Cenova i Mjölby söker nu fler operatörer med känsla för små detaljer till sin produktion i renrumsmiljö

Om företaget
Inom företaget arbetar man med detaljtillverkning samt montering och packning av kompletta medicintekniska produkter. Detta utförs i renrum vilket innebär att hygien är av största vikt.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara på flera stationer och det krävs därför att du är flexibel i ditt arbetssätt. Arbetsuppgifterna kan innebära allt från finmontering, till övervakning av maskiner, sortering, kavlitetssäkring samt packning av produkter. Du kommer antingen att arbeta dagtid, Mån-Fre 07.00-15.30 eller ständig kväll Mån-Tors 15.15-01;00

Din profil
Som person är du positiv med en god inställning till arbete. Du trivs att arbeta tillsammans med andra, där du inser vikten av att själv bidra med en positiv inställning för att främja ett gott arbetsklimat. Du ska trivas att arbeta i renrumsmiljö med pilliga arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en miljö där hygien är oerhört viktigt för produktionen och ska därför ha förståelse för produktsäkerhet och vara noggrann i dina rutiner för att säkerställa produktens kvalité. Då det finns särskilda hygienkrav är det inte tillåtet att bära smink, nagellack eller smycken i produktionen. Det är inte heller tillåtet att röka eller snusa under arbetstid.

Ansökningsförfarande
Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att ansöka redan idag. Behovet är omgående Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Elise Hellberg på elise.hellberg@skill.se eller nummer 013 329404

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3211

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till