Jobbet Finansieringsrådgivare med placering i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finansieringsrådgivare med placering i Umeå publicerad av Almi Företagspartner Nord AB

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du jobba för ett företag som investerar i framtida tillväxt? 
Brinner du för entreprenörskap och företagande? 
Då är det här rollen för dig.

På Almi vill vi se ännu fler djärva idéer och fler företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Vi söker nu en person som vill vara med och bidra till Västerbottens fortsatta tillväxt! ansvarsområde.

Som Rådgivare i Almi är ditt uppdrag att jobba uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster inom affärsutveckling och finansiering till företag som har ambitionen att utvecklas och växa. Många gånger kan det också handla om att tillsammans med andra intressenter diskutera fram skräddarsydda lösningar för kunden.

Arbetet kräver starkt målfokus och en förmåga att självständigt söka upp företag, analysera företagets helhetsbehov och erbjuda Almis eller våra partners tjänster. Som Rådgivare har du särskilt fokus på företag som har ambition och potential att växa och du levererar rådgivning kring tillväxtfrågor brett, med finansiering, hållbarhet, marknad och försäljning som prioriterade områden. Insatserna hos kund är relativt korta och syftar till att öka kundens egen kapacitet att utvecklas och växa samt visa på värdet av att ta in extern kompetens inom olika områden för att klara av sin tillväxtresa. kvalifikationer.

Du har en stark drivkraft, är kreativ, engagerad och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt. 
En akademisk examen är krav, meriterande är erfarenhet av företagsrådgivning, finansiering liksom eget företagande och försäljning.  

Arbetet kräver personlig mognad, integritet och hög social kompetens, bred kunskap inom företagsekonomi och finansiering samt körkort. 
Du ska vara nyfiken och ha koll på vad som händer i vår omvärld, tex. hur digitalisering/IT och globalisering påverkar företagens affärer. Har du ett eget nätverk med intressanta kontaktpersoner så det ett plus.
Arbetet kräver initiativ- och samarbetsförmåga och fokusering mot uppsatta mål, samt en vilja att samarbeta och vara med och lyfta vårt team på 10 rådgivare i Västerbottenansökan.

Sista sökdag är den 3 november 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad Rekrytering. Du är välkommen att ställa frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-34 34 113.
En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidaten vid tillsättning av de flesta rollerna på Almi.

Referens

201308388

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till