Jobbet Finansieringskonsult till Almi Företagspartner Östergötland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finansieringskonsult till Almi Företagspartner Östergötland publicerad av StudentConsulting

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Brinner du för kundrelationer och vill vara med och utveckla ett starkt näringsliv i rollen som finansieringskonsult? Har du tidigare erfarenhet av finansiering mot företag?
-Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Till sin avdelning söker nu Almi Företagspartner en finansieringskonsult. I Linköping arbetar idag 30 medarbetare i team. I rollen som finansieringskonsult ansvarar du för löpande kreditbedömningar från små och medelstora bolag i Östergötland. Som finansieringskonsult ansvarar du för löpande rådgivning mot kunder i syfte att optimera lånekostnader för företag och du undersöker ekonomiska och hållbara förutsättningar.

Uppdraget innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid, 8-17, mån-fre med start omgående. För rätt person finns chans till överrekrytering av företaget!

Detta söker vi:

För denna tjänst krävs tidigare erfarenhet av företagsfinansiering, exempelvis från bank eller revisionsjobb. Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du noggrann, utåtriktad och har lätt för att skapa relationer med andra.

Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se

Frågor? Kontakta rekryteraren för projektet; Jens Uhr på jens.uhr@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest AB ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53595

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till