Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag på SJR AB

Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker nu dig som har några års erfarenhet av redovisning och vill utvecklas som konsult hos ett stort försäkringsbolag i en bred roll. Uppdraget är sju månader med start i september och kunden sitter centralt i Stockholm i fina lokaler.

Om tjänsten

Då man nu står inför ett regelskifte kommer tjänsten innebära att avlasta det finansiella redovisningsområdet i en delad roll där du dels får arbeta i ett projekt där man får chansen att utveckla rapporteringen, arbeta med aktiviteter och kravtesta denna regelförändring kopplat till kapitalförvaltningen. Dels kommer du även arbeta med löpande redovisning och administrativa arbetsuppgifter vid sidan av projektet. Rapportering sker till chefen för affärsstöd.

Arbetsuppgifter

Projekt kopplat till regelförändring IORP 2

  • Kravtesta och bedriva stöd åt kapitalförvaltningen
  • Utveckla arbetet avseende månads- och solvensrapportering

Löpande redovisning, arbete vid bokslut och administrativa uppgifter som informationsflytt från dom olika system- och regelverken.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi och som har arbetat ett par år med redovisning. Du har erfarenhet av myndighetsrapportering och då framför allt Solvens II regelverket och rapportering i samband med det till Finansinspektionen eller försäkringsbolagens kapitalplaceringar. Det är även ett plus om du tidigare har jobbat i Simcorp Dimension. Som person är du initiativtagande, nyfiken, driven, ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Då du kommer ha mycket intern kontakt, främst med kollegorna på kapitalförvaltningen men även med centrala ekonomifunktionen, krävs att du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska både tal och skrift. För att trivas är du vidare en flexibel och hjälpsam person som tycker om att samarbeta och arbeta i team. Rollen kräver även goda kunskaper i engelska samt Excel. 

Ansökan 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag

 

Rekommenderade jobb

Finansiell redovisningsekonom till uppdrag hos stort försäkringsbolag
SJR AB Stockholm Heltid
Backofficemedarbetare till klientmedelshantering hos försäkringsbolag i city
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Business analyst till bank i centrala Stockholm
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1246236-256281