Jobbet Finansiell Rådgivare till Sparflex AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Finansiell Rådgivare till Sparflex AB! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du intresse för finans och vill utvecklas inom området? Tycker du om högt arbetstempo och drivs av resultat?

Information om uppdraget:

Sparflex är ett expansivt bolag som fortsätter att växa och söker nu nya finansiella rådgivare till sitt kontor i centrala Stockholm. Idag arbetar sex personer i motsvarande roll på annan ort och arbetsmiljön kännetecknas av högt tempo och tydliga målsättningar. Sparflex är ett värdepappersbolag som riktar sig främst mot privata fastighetsägare men även företag, där målet är att hjälpa kunder att placera deras fastighetskapital.
Du kommer vara anställd av Sparflex men kommer alltså representera Exceed Capital, ett etablerat bolag med starkt varumärke inom finansbranschen. Idag arbetar cirka 120 personer på Exceed och bolaget har verkat i dryga 20 år på marknaden.

I rollen som Finansiell Rådgivare kommer du att arbeta operativt på kontoret beläget i centrala Stockholm och dagligen bearbeta Sparflex kunder. I rollen kommer du att hantera utgående samtal till både privatpersoner samt företag för att sedan boka in fysiska möten som hålls på Sparflex kontor. Du kommer själv att hålla i dina bokade möten. Under mötet hålls företagspresentation, behovsanalys, finansiellt rådgivande samt att du själv skall kunna stänga affären och därefter boka in ett nästa möte med företagets mäklare.

Sparflex har en utbildningsmodell som är utarbetad för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som är ny i bolaget.
Sparflex erbjuder sina anställda en del företagsresor, provision och förmåner. Vidare erbjuds du möjligheter till en snabb karriär inom finansbranschen där du bland annat få chansen till certifikat inom Swedsec efter uppvisat resultat.

Detta är en direkt rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund. Din anställning inleds med en provanställning på 6 mån. Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten förväntas starta omgående. För vidare frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären. För att lyckas i rollen skall du ha det lilla extra drivet att vilja lyckas. Du drivs av resultat samt att arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du på ett affärsmässigt sätt kan bearbeta både nya som befintliga kunder och även förvalta Sparflex kundportal. Det är viktigt att man tar tillvara på sina kundrelationer och vi ser därför att du har en ödmjuk inställning samt en god kommunikativ förmåga. Du bör vara utåtriktad och inte rädd för att ta egna initiativ. Det är meriterade om du arbetat med liknande arbetsuppgifter, men inget krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44273

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Säljare sökes ! Stockholm Elgiganten AB
Redovisningsekonom till Nacka Stockholm Brightby
Redovisningskonsult till centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Testledare sökes direktrekrytering! Stockholm StudentConsulting
CUSTOMER SUCCESS MANAGER TILL EPISERVER Stockholm Academic Work
Tekniker till bolag i framkant Stockholm Renegade Rekrytering
VA-strateg Stockholm Unik Resurs
Fastighetstekniker till ledande företag inom fastighetsdrift! Stockholm MTX Rekrytering & Bemanning AB
Upphandlingsassistent till kommun i söderort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Administratör till kommun i norrort Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Bostadsrättsförvaltare till JM Bostad Stockholm Academic Work
Learning Coordinator till Bonava! Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till