Jobbet Finansiell rådgivare till Sparbanken i Enköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Finansiell rådgivare till Sparbanken i Enköping publicerad av Amendo Bemanning

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Sparbanken i Enköping- Kungsängen söker Premium Finansiell Rådgivare

Trivs du med att arbeta i team där alla hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser?
Vill du vara med och skapa framtidens relationsbank?

Genom ditt engagemang och vilja att överträffa kundernas förväntningar kan du bidra till att uppfylla detta mål! 

Huvudsyfte med rollen, baserad på kontoret i Kungsängen, är att ta ansvaret att förvalta befintliga Premiumkunder samt att aktivt arbeta in nya kunder. Det innebär bland annat att;

- Erbjuda och sälja bankprodukter, tjänster och kanaler utifrån kundernas behov
- Genomföra finansiell rådgivning utifrån en upprättad handlingsplan med kunden, förmedla premium råd och expertis inom områdena pension, försäkring, spara och låna samt ha viss förståelse kring skatter och juridik. 
- Samverka med specialister och samarbetspartners för att utveckla kundens hela affär
- Möta privatkunder och företagsledare
- Ta eget kundansvar för privatkunder och hantera kundens totala affär

Formella krav:
Swedsec Rådgivarlicens, Bolånelicens samt FFL Liv och Sak

Din profil
Utöver licenseringar visar lämpliga kandidater ett stort driv för att både utveckla befintliga kunder samt nå nya kunder. Du är därmed en öppen och social person som har mycket lätt för att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem med kunden i fokus, du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du är ansvarstagande och proaktiv, du initierar och driver aktiviteter inom ramarna för ditt eget arbete. Sammanfattningsvis skulle dina 3 ledord skulle vara:
- Drivkraft
- Affärsfokuserad
- Ansvarstagande

Du rapporterar till Samuel Sandqvist Privatmarknadschef i Kungsängen.
”Jag brinner för affärer och att ge kunder det där lilla extra genom hög tillgänglighet och proaktivitet. Med mig som chef kommer din vardag att kännetecknas av frihet under ansvar. Jag värdesätter en rak och tydlig kommunikation samt öppen dialog om hur vi kan utvecklas. Jag förväntar mig ett stort eget driv och starkt engagemang för ditt arbete på Sparbankens kontor i Kungsängen”. 

Mer om Sparbanken i Enköping Kungsängenkontoret.
Oss äger ingen. Vi är en annorlunda bank. Grundidén är ett lokalt långsiktigt samhällsengagemang utan vinstutdelning till enskilda ägare. Istället för aktieägare har vi huvudmän som representerar det lokala samhället. Vinsterna stannar kvar i banken och gör nytta i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner där vi finns och där våra kunder lever och verkar. https://www.sparbankenenkoping.se/

Om Amendo 

Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Sparbanken i Enköping med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på shaun.ogden@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-934820-174228

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till