Jobbet Financial controller till svensk storbank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Financial controller till svensk storbank publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Solna

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en financial controller för ett längre uppdrag till en av storbankerna.

Du kommer att sköta redovisningen, finansiell rapportering och upprätta årsbokslut för kundens klienter inom en stiftelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Årsredovisning
  • Prognoser för stiftelser och ideella föreningar
  • Rimlighetsbedömning av bokföringen
  • Finansiell rapportering
  • Löpande redovisning
  • Kontakt med kunder och revisorer

Arbetet innebär en viss säsongsvariation och ställer stora krav på dig under den så kallade bokslutsperioden såväl avseende din arbetstid som ditt fokus! Kunden strävar ständigt efter att leverera service i världsklass, vilket innebär att du får att vara med och utveckla deras arbetsprocesser och ständigt sträva efter att effektivisera dessa. Allt i syfte att tillhandahålla tjänster och produkter som är konkurrenskraftiga och levererade med hög kvalitet.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i din roll hos vår kund behöver du vara strukturerad, noggrann och drivande. Du gillar att ta initiativ och att själv söka efter information för att på bästa sätt lösa dina arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta i grupp, men du är samtidigt van vid att självständigt lösa uppgifter och komma med förbättringsförslag. Du är analytisk och ser detaljer utan att tappa greppet om helheten. Du har gedigna kunskaper inom redovisning och finansiell redovisning och är van att arbeta i Excel. 

Du är civilekonom eller motsvarande och har tidigare jobbat som financial controller i 4-6 år.Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ett starkt driv. Du trivs bra med att arbeta i en roll där du har många kontaktytor och har en hög grad av självständighet i ditt arbete.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som financial controller till ett av Sveriges större bolag och får möjligheten att jobba för ett välkänt varumärke. Tjänsten omfattar heltid och har start omgående och förväntas pågå till 31/5-2021. Kunden sitter i ljus och trevliga lokaler i Solna vid Mall of Scandinavia. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Financial controller till svensk storbank .

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Referens

8C3F60CE3C424798BFC4BB7F5FCC7DCA

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till